Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes drtivý tlak v závěru se Poříčí muselo smířit s porážkou od vlašimského béčka


Branky


7

Poříčí - Pokud se někdo rozhodl navštívit zápas mezi Poříčím a rezervou Vlašimi a přišel o něco později, neviděl po gólu na obou stranách. Hrál se parádní fotbal se šťastným koncem pro hosty, kteří v závěru ustáli až drtivý tlak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během pěti minut skórovaly oba týmy

To byl panečku úvod, během pěti minut padly góly na obou stranách. Nejprve se parádním lobem prosadil ve 3. minutě hostující Zeman - 0:1. V 5. minutě hned srovnal Greš - 1:1. Hrál se ostrý fotbal, který vyhovoval více hostům. Ve 36. minutě zakroutil vlašimský Vlasák míč do šibenice a hosté znovu vedli - 1:2

V závěru drtivý tlak domácích, ale vyrovnání nepřišlo

Domácí byli po změně stran lepším týmem, hráli svu kombinační hru, avšak naráželi na dobře připrevený obraný val Vlašimi. Navíc přišla domácí chyba a Vobecký dal v 57. minutě hostím dvougólové vedení - 1:3. Domácím nešla upřít snaha, ale kontaktní gól ne a ne přijít. To se povedlo až v 87. minutě po přímém kopu P. Pohorského - 2:3.

 

V závěru přišel obrovský tlak Poříčí, které ale míč do sítě dotlačit nedokázalo. V té největší se vytáhl proti Haškovi brankář Matoušek. Gólem pak neskočilo zakončení Balaty ani Vernara. A tak se hosté radovali ze zisku třech bodů.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] (55. J. Trpišovský [-] ) , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , K. Vacek [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] (87. D. Rejhon [-] ) , J. Greš [-] (71. D. Verner [-] ) , V. Balata [-] , J. Baštýř [-] , P. Pohorský [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - M. Zeman [-] , M. Habal [-] , F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] , J. Štyx [-] (62. M. Pajk [-] ) , P. Vobecký [-] (90. J. Fialka [-] ) , D. Vlasák [-] (79. O. Cettl [-] ) , A. Sogbo [-] (62. R. Filip [-] ) , M. Sklenička [-] , V. Přitasil [-] (79. J. Toupal [-] )

ŽK: 66. J. Greš , 87. D. Verner , 89. Z. Hašek - 25. F. Zvára , 52. A. Sogbo , 53. V. Přitasil , 79. D. Vlasák , 86. P. Vobecký , 90. R. Filip .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Asník Daniel - CÍLEK Martin, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: David Miškovský
Tip experta: výhra domácích

A tým hostí hraje v neděli a nepředpokládám, že Vlašim bude větší překážkou pro domácí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích