M. Fitko 47. (p.)
M. Fitko 60. (p.)
2:1
(0:1)
40. M. Peterka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny góly v zápase padly z penalt a Tuchlovice po změně stran otočily výsledek ve svůj prospěch


Branky


47. M. Fitko (p.) , 60. M. Fitko (p.) - 40. M. Peterka (p.)
6

Tuchlovice - Poděbradská Bohemia nenavázala na střelecké představení z posledního přátelského utkání a jediný gólový úspěch ze značky pokutového kopu ji na body nestačil. Domácí totiž zahrávali dvě penalty a také obě proměnili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po šancích na obou stranách padl úvodní gól z penalty

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a vytvořili si i šance. V první minutě neudržel domácí Pospíšil střelu Bodláka a dorážku Knoblocha vyhlavičkoval z čáry obránce Pospíšil na další rohový kop. Ve dvou dalších šancích se poté ocitl kapitán hostí peterka, nejprve pálil nepřesně a dalšího jeho střelu zblokoval Brnovják. V 17. zahrozili i domácí, ale se střelou Žahoura neměl Kubík moc práce. Na konci 20. minuty fauloval Moudrý domácího Žahoura, ale s jeho technickým pokusem si poradil brankář Bohemie. Kubík si o chvíli později poradil i se zakončením Brnovjáka.

 

Na druhé straně střílel z velké dálky Vobořil, ale branku minul. V poslední desetiminutovce si poradil Pospíšil se zakončením Bodláka. Ve 39. minutě fauloval domácí Hornof Martínka a héstě měli výhodu pokutového kopu. Pospíšil sice vystihl směr Peterkovi střely, ale ta byla natolik přesná a důrazná, že skončila v síti - 0:1.

Domácí otočili zápas díky penaltám

Ve 47. minutě měli výhodu penalty i domácí po faulu Bory. nabídnutou příležitost využil Fitko a vyrovnal - 1:1. Parádně protáhl hostujícího brankáře Kraus, ale Kubík si dokázal poradit. V 60. minutě si to nasměroval do hostujícího pokutového území Žahour, kterého srazil Bodlák a kopala se další penalta. Tu znovu s přehledem proměnil Fitko a otočil výsledek utkání ve prospěch domácích - 2:1. O deset minut později vytáhl parádní zákrok domácí Pospíšil po přímém kopu Nováka po faulu Brnovjáka. Definitivní pojistku mohl dát Tuchlovicím Cabejšek, ale v dobré pozici pálil jen vysoko nad bránu.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady
Roman Myška, vedoucí mužstva: "Sehráli jsme hodně smolné utkání. V prvních patnácti minutách jsme neproměnili tři tutovky, kdy už překonaného brankáře domácích na poslední chvíli na brankové čáře zastoupil domácí hráč. V prvním poločase jsme byli lepší a zaslouženě jsme vedli 1:0. Oproti první půli nám vstup do toho druhého vůbec nevyšel. Po zbytečné chybě jsme domácím darovali vyrovnání. Domácím to pomohlo a nám naopak začala váznout kombinace a pohyb. O výsledku utkání opět rozhodla naše zbytečná chyba. I přesto, že jsme měli možnosti k vyrovnání, nepřálo nám štěstí v koncovce. Místo toho, abychom vedli v poločase 3:0 a utkání nadále kontrolovali, jsme bez bodu."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Žahour [-] , Š. Procházka [-] (64. M. Cabejšek [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Kubů [-] , M. Pudil [-] , F. Novotný [-] , M. Pospíšil [-] , M. Fitko [-] , P. Hornof [-] , O. Pilař [-] (48. V. Kraus [-] )

FK Bohemia Poděbrady
A. Kubík [-] - T. Moudrý [-] , O. Bora [-] , P. Vobořil [-] , M. Peterka [-] , J. Knobloch [-] , O. Hněvsa [-] , T. Kubánek [-] (86. J. Suchánek [-] ) , O. Martínek [-] (57. K. Mareš [-] ) , M. Bodlák [-] , V. Uher [-] (57. M. Novák [-] )

ŽK: 29. P. Hornof , 47. O. Pilař , 64. Š. Procházka - 25. T. Moudrý , 60. M. Bodlák .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Šulcová Lucie - NOVOTNÝ Lukáš, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů