Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři roznesli i oslabený Damnov


0

Sezóna je pryč, ale jestli na ní budou někde rádi vzpomínat, bude to jistě v Plané. Ta elý ročník suverénně ovládla a titul si zajistila s obrovským předstihem. Jakoby se měřila z týmy z úplně jiné úrovně, z úrovně výrazně nižší. Z šestadvaceti zápasů prohrála Planá v sezóně jen jediný, když nezvládla podzimní měření sil s Kostelcem. Jinak si skórem 129:13 zajistila snadný titul. V posledním kole porazila oslabený Damnov 8:1 a postup jí určitě nemine. Nám nezbývá, než jí popřát mnoho štěstí o patro výše. No a na jedenáctý Damnov se můžeme v příští sezóně těšit zase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po osmi minutách bylo rozhodnuto

Planá nehodlala zápas podcenit a chtěla rozhodnout, co možná nejdříve, proto do zápasu vlétla v plné parádě a svou aktivitou soupeře doslova drtila před jeho brankou, a vyplatilo se. Už ve druhé minutě se trefil Tomáš Vomáčka, chvíli po něm Vojtěch Lafata a už v osmé minutě zvyšoval na 3:0 Petr Ščasnár, Bylo rozhodnuto. Během prvních osmi minut padly tři branky a zbytek zápasu už byl jen formalitou. Damnov byl na kolenou, Planá byla lepší a do ničeho ho nepouštěla. Sokol se v podstatě nedostal ze své poloviny a jen čekal, kolik branek ještě Planá přidá. V patnácté minutě zvýšil na 4:0 druhým zásahem Petr Ščasnár a před pětadvacátou minutou ještě rozvlnil síť také Dominik Sovka. Ve zbytku půle pak už však Planá pouze kontrolovala hru a nikam se zbytečně netlačila. Přesto ale ještě zahodila možná desítky menších i větších šancí a soupeři nic nedovolila. 

Damnov rychle snížil, ale nebylo to nic platné

Damnov nechtěl odjet s ostudou, a tak se vzepřel a do druhé půle vstoupil v úplně jiném rozpoložení. Damnovský stoper Pavel Kolář si jen narazil míč se spoluhráčem a šel v podstatě okamžitě sám na brankáře, a nemýlil se. To ale Planou zase trochu probralo a od té doby měla zase navrch. Opět ale zápas spíše kontrolovala a jen udržovala své vedení. V poslední desetiminutovce však odešli Damnovu veškeré síly, Planá dostala ještě více prostoru a trestala. Během chvíle se trefil Tomáš Böhm, střídající trenér Roman Sovka a také Lukáš Švejda. Planá tak nakonec zvítězila v poměru 8:1 a jen tak potvrdila svou absolutní dominanci v celém ročníku. Nezbývá, než smeknout.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka: Jsme mistři. V našem podání to byla naprosto parádní sezóna a já za ní všem děkuji. Teď ale k zápasu. Soupeř přijel hodně oslabený a poslední zápas nám výrazně usnadnil. Byla to spíše hra kočky s myší. Ve druhé půli jsme si dokonce dovolili poslat na hřiště hráče B-týmu včetně mě a pana Häuslera, tedy včetně dvou hráčů, kterým je dohromady 110 let. A já jsem dal dokonce branku. Zápas jsme si tedy nesmírně užili i my.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl: My jsme klidně mohli prohrát i 15, nebo 20:0. Celou dobu jsme byli horší a téměř nic jsme si nevytvořili. Hrát musel v podstatě náš B-tým, protože jsme se prostě nějak nesešli, ale to utkání asi beztak zas tolik neovlivnilo.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , P. Bernas [-] , D. Sovka [-] , F. Šatra [-] - T. Böhm [-] , D. Sovka [-] (60. P. Mikota [-] ) , P. Brožíček [-] (60. Z. Häusler [-] ) , V. Lafata [-] - P. Ščasnár [-] (53. L. Švejda [-] ) , T. Vomáčka [-] (68. R. Sovka [-] ) -

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Janků [-] , T. Majerčík [-] , M. Drozda [-] (46. M. Thürmer [-] ) , J. Lancígr [-] , L. Rabas [-] , R. Steiniger [-] , P. Kopáček [-] , K. Duda [-] , J. Fuchs [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 50. K. Duda .
Místo: Planá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Volák Vítězslav - LAURENČÍK Štefan (N), DIETL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.