Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka si z Lipové odváží debakl


Branky


12

Na půdu Lipové, která minulý týden poprvé ztratila body, zajížděl tým z Křižovatky, který měl o tři body méně. Čekal se tuhý boj o každý centimetr hřiště a 100 diváků, kteří si našli cestu na stadion, se těšilo hlavně na atraktivní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na nic se nečekalo

Jako první se prosadili hosté a trvalo to pouhé tři minuty. Rohový kop, který zahrával Jakub Kopřiva, si našel Karel Mariánus a hosté velice rychle vedli 1:0. Na vyrovnání však fanoušci nemuseli čekat dlouho, již v 5. minutě se po pěkné kombinaci po ose Kubinčan, Tůma, Slovák prosadil Tomáš Balák a bylo srovnáno na 1:1. Pak úřadovali opět domácí, V 18. a 26. minutě se dvakrát prosadil špílmachr domácích Daniel Čížek a Lipová vedla 3:1. Pro Čížka to bylo bohužel v zápase vše, neboť se ve 32. minutě smolně zranil a hřiště musel odstoupit. Více už se v prvním poločase nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Křižovatka zažila dvacetiminutovku hrůzy

Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji a měli územní převahu, všechny šance však pochytal domácí Dašek. Vše podstatné ve druhé půli se spustilu až od 72. minuty. To se poprvé prosadil domácí Nicolas Tůma, která se zasekávačkou prosadil před obráncem a levačkou zamířil nechytatelně přímo do šibenice. O čtyři minuty později se úprkem po lajně prezentoval neúnavný Pavel Slovák, který akci dotáhl až k úspěšnému zakončení a zvyšoval již na 5:1. Domácí pokračovali v navyšování skóre, v 83. minutě se po přihrávce Slováka prosadil opět Nicolas Tůma a bylo to už 6:1. O pouhé dvě minuty později padla další branka a podepsal se pod ni Michael Dulovec, pro kterého to byl vůbec první zářez v Lipovském dresu. Poslední branku utkání vsítil skvělou exekucí přímého kopu opět Nicolas Tůma, který tak zkompletoval hattrick a uzavřel skóre na pro Křižovatku až příliš krutých 8:1. Lipová tedy opět zvítězila vysokým rozdílem a fanoušci se mohli zaslouženě radovat. 

 

Poslední branka a zároveň poslední dotyk s míčem v utkání:



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč domácích): Myslím, že jsme měli utkání jasně pod kontrolou, i když hosté hráli sympaticky. Mrzí nás, že se nám zranili další dva hráči, navíc pro náš tým dost klíčoví. Sestavu na Plesnou budeme opět lepit, ale jedeme si pro tři body. Za dnešní zápas bych chtěl pochválit každého hráče, ale nejvíce však ve výborné formě hrajícího Pavla Slováka, který je tuto sezonu zatím k nezastavení a kvituji návrat Pavla Dulovce do obranných řad, protože to je stavební kámen obrany.




Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] , P. Slovák [-] , N. Tůma [-] , T. Balák [-] (79. M. Dulovec [-] ) , J. Žuk [-] (79. J. Luňák [-] ) , D. Čížek [-] (32. P. Uhlík [-] ) , P. Dulovec [-] , M. Tůma [-] (57. P. Mezera [-] ) , J. Žahourek [-] (32. M. Glazer [-] ) , P. Kubinčan [-]

SK ZD Křižovatka
M. Krhounek [-] - J. Sova [-] , J. Rada [-] , J. Melničuk [-] , V. Bláha st. [-] - R. Kirch [-] , K. Mariánus [-] , V. Melničuk [-] , J. Kopřiva [-] - V. Onduška [-] , E. Miko [-] (60. M. Šebesta [-] ) -

ŽK: 53. T. Balák , 89. P. Kubinčan - 66. K. Mariánus , 90. V. Bláha st. .
Hráči zápasu: P. Slovák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Adam - BOTOŠ Robert, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Artur Radimerský
Tip experta: výhra domácích

Lipová vyhraje, pro mě je to favorit soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů