Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Lipová nestačila na rezervu Královského Poříčí


11

Doposud stoprocentní Lipová, po třetím kole první tým soutěže, zavítala na hřiště Královského Poříčí, kam se dopravila bez několika opor. Poříčské béčko mělo po třech utkáních šest bodů na kontě, a bylo tak jasné, že 140 diváků se může těšit na kvalitní a atraktivní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali domácí, první poločas nabídl pět branek!

Královské Poříčí na soupeře z Lipové vlétlo a první branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 11. minutě se po parádní akci prosadil Marek Klepáček. Druhá branka přišla o dvě minuty později a opět se rozvlnila síť hostů, na 2:0 zvyšoval Jan Jiráček. Domácí byli i nadále aktivnější a Lipovským se stále nedařilo najít adekvátní odpověď, na čemž měla podíl i absence několika důležitých hráčů. Dominance domácích tak pokračovala, ve 27. minutě zvyšoval již na rozdíl tří branek Daniel Štrúbel. Královské Poříčí pak trochu usnulo na vavřínech a hostům se poprvé podařilo odpovědět na vývoj zápasu, na 1:3 korigoval Pavel Slovák. Ani to však nebylo vše, tři minuty před koncem první půle vyrobila domácí obrana pořádnou hrubici, kterou bez zaváhání proměnil v branku hostující kapitán Daniel Čížek. Do kabin se šlo za stavu 3:2 pro domácí.

Lipová začla aktivněji, postupně však došly síly

Cokoli si hráči s trenérem hostů v kabině řekli, tak to fungovalo, protože od začátku druhé půle to byli právě oni, kdo byl více na balónu a dral se do útoku. Domácí tým se ale mohl spolehnout na svého brankáře a zároveň kapitána Petra Přibyse, který pochytal několik nebezpečných střel a hlavně jeho zásluhou se Lipové nepovedlo srovnat. Dlouho se Lipovští snažili přetavit šanci v gól, až byli za nevyužité šance potrestáni. V 80. minutě se prosadil domácí Marek Schildbach a Poříčí vedlo znovu o dvě branky. Záchvěv naděje dal hostům střídavší Marek Tůma, který se prosadil hned záhy a snížil na 3:4. Na víc už se Lipovští ovšem nezmohli a vše stvrdil v 92. minutě domácí Daniel Štrúbel, který proměnil pokutový kop a Královské Poříčí se tak může radovat z důležitého vítězství 5:3.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán domácích): Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, byly tam pasáže, kdy byl soupeř z Lipové aktivnějším a lepším týmem, my jsme však zůstali kompaktní a máme velice důležité tři body do tabulky. Patří se poděkovat fanouškům, kterých přišlo opravdu hodně a vytvářeli skvělou atmosféru, která měla určitě taky podíl na podaném výkonu a celkovém vítězství.




Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - M. Schildbach [-] , L. Dufek [-] (46. A. Szabo [-] ) , M. Klepáček [-] (83. J. Drahokoupil [-] ) , J. Miksa [-] , L. Machala [-] , J. Jiráček [-] (46. R. Soták [-] ) , T. Pařízek [-] , V. Friml [-] (68. J. Vogl [-] ) , M. Matta [-] , D. Štrúbel [-]

TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] , P. Slovák [-] , N. Tůma [-] , M. Glazer [-] , J. Žuk [-] , D. Čížek [-] , P. Kubinčan [-] (62. P. Mezera [-] ) , T. Balák [-] (72. M. Tůma [-] ) , J. Žahourek [-] , M. Voborník [-]

ŽK: 37. J. Miksa , 59. M. Klepáček - 38. M. Glazer , 90. P. Slovák .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: BOUŠE Václav - VOKOUN Tomáš, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

Lipová by měla brát na hřišti rezervy Královského Poříčí všechny body, výše vítězství bude ovlivňovat jedině posílení domácích hráči A-týmu.

Tip: výhra hostů