Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 13:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládlo Královské Poříčí


Branky


11

Na horkou půdu Hazlova zajížděla rezerva z Královského Poříčí. Pokud si někdo myslel, že zápas bude takticky svázaný a rozhodne jeden gól, prvních 10 minut ho vyvedlo z omylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na nic nečekali

Pro fotbalisty z Poříčí začal zápas pohádkově, když se už v 1. minutě prosadil po krásné akci na jeden dotyk Marek Schildbach. Domácí se ještě nestačili na hřišti rozkoukat a už lovili míč ze své sítě podruhé, po standardní situaci se znovu prosadil Marek Schildbach. To byla pro Hazlovské dostatečná facka, po které se přeci jen trochu probrali a soupeři se vyrovnali. Ve 24. minutě ovšem domácí faulovali ve vlastním pokutovém území, kterou ale domácí Lubomír Fuxa skvěle vychytal. Ve 33. minutě přišel první moment domácích, když se z dorážky prosadil Martin Jurky. Poslední akce poločasu byla také gólová, to se prosadil hostující Lukáš Dufek a hráči z Poříčí si tak do kabin odnesli dvougólové vedení. 

Hazlov se snažil, ale na body to nestačilo

Po návratu z kabin se domácí osmělili a odměnou jim bylo snížení na 2:3, kdy se ve 48. minutě po přečíslení prosadil Josef Kadlec. Hazlovu se podařilo dokonce vyrovnat, v 56. minutě se po závaru před bránou prosadil kapitán František Mezera. Pak se však ujali taktovky opět hosté z Poříčí a úřadovali už jen oni. V 73. minutě využil chybu v domácí obraně Tomáš Tlamsa a hosté tak znovu vedli. Po pěkné kombinaci zvyšoval na 5:3 Marek Schildbach, který tak v 79. minutě dokončil své hattrickové představení. Tečku za utkáním udělal v 86. minutě Antonín Szabo, který tak stanovil konečné skóre na 3:6.



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán hostů – momentálně zraněný): Dnešní utkání bylo v naší režii a dosti omlazený kádr to zvládl na jedničku. Příští víkend nás čeká v domácím prostředí těžký protivník z Lipové. Je třeba se připravit a v domácím prostředí zvítězit za 3 body.



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
L. Fuxa [-] - P. Fuxa [-] , F. Fuxa [-] , D. Škvor [-] , M. Heřmanský [-] , V. Strnad [-] , F. Mezera [-] , M. Jurky [-] , J. Kadlec [-] , J. Šole [-] , J. Rossmeisl [-]

Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - M. Matta [-] , R. Soták [-] , L. Dufek [-] , J. Miksa [-] , D. Štrúbel [-] , L. Machala [-] , M. Schildbach [-] , J. Drahokoupil [-] , T. Pařízek [-] , J. Kováč [-]

ŽK: 8. M. Jurky , 20. J. Kadlec , 26. J. Šole - 60. T. Tlamsa , 86. M. Schildbach . ČK: 86. J. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Jurky - M. Schildbach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Balhar Ivan - ŠMAT David, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

V Hazlově se vždy hrálo špatně. Zápasy Hazlova jsou plné osobních soubojů a to nebude hráčům Poříčí vyhovovat. Domácí naváží na výhru s Žandovem a Poříčí porazí 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích