2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka s devíti hráči nestačila na Chyši


Branky


11

Tým z Chyše na svém pažitu přivítal hráče z Křižovatky a oba týmy počítaly s náročným soubojem. Oba týmy měli na kontě shodně po třech bodech a vše nasvědčovalo vyrovnanému zápasu. To se i naplnilo, zápas však poznamenaly udělené červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze nenašla

Hráči z Chyše do zápasu vlétli s pořádnou vervou a během prvních minut zahrávali hned pět rohových kopů, ani jeden z nich se však gólově neujal. Zato hostům z Křižovatky stačil jeden náznak šance, aby poprvé rozvlnili síť soupeře. Do statistik se zapsal Štěpán Altman, který v 5. minutě překonal domácího gólmana povedenou ranou zpoza vápna. Ve 36. minutě musel pro zranění kolene opustit hřiště hostující Richard Leitl a na hře Křižovatky to bylo znát. První půli, a vlastně celý zápas, provázely sporné momenty. V 15. minutě měli domácí autové vhazování, jehož zahrání zablokoval hostující Štefan Altman a dostal za to žlutou kartu, sudí si však poznamenal, že trestaným byl Michal Svůra. Po celý poločas se hrál velice důrazný fotbal, domácí hrozili především střelami z dálky, na vyloženou šanci si však diváci museli počkat. Ve 40. minutě byl faulován domácí Adam Vála, který se po soupeři následně ohnal a po vzájemné potyčce byl do sprch rovnou poslán hostující Michal Svůra.  Domácí hráč vyvázl bez trestu. Dá se polemizovat, zda sudí danou situaci vyřešil správně, a pro zúčastněné to ještě pár dnů bude téma k diskuzi, na vyloučení hostujícího hráče to však už nic nemění. Celá situace značně poznamenala atmosféru celého zápasu. To nahrálo do karet domácím, kterým se ve 43. minutě podařilo vyrovnat, po rohovém kopu se o to postaral Josef Velek.

Oslabená Křižovatka nakonec odjíždí bez bodu

I v druhém poločase byla hra zpočátku celkem vyrovnaná, početní převaha však domácím pomáhala. Oslabení hosté se trochu zatáhli a vyčkávali na brejk, Chyše měla čím dál větší územní převahu, ale branku ohrožovala především střelami z dálky, žádná z nich však neměla gólové parametry. Další zajímavá situace nastala v 72. minutě, kdy fauloval hostující Štefan Altman a obdržel za to žlutou kartu, která byla fakticky již druhá, ale podle záznamů rozhodčího teprve první. Chybu si uvědomil o několik minut později a k situaci se pak vrátil a Altmana vyloučil. Křižovatka pak působila značně rozhozeně a v devíti hráčích se snažila hlavně neinkasovat, nadějí na body se však nevzdávala. V 80. minutě dokonce unikl hostující Ondřej Kuchta a podařilo se mu i přehodit gólmana, na brankové čáře však zachraňoval stoper z Chyše. V 85. minutě měla Křižovatka na kopačkách další tutovku, ale opět selhala, a v 87. minutě přišel trest. Po odvráceném rohovém kopu se domácí vrhli do rychlého protiútoku 3 na 2, po chvíli už šli 3 na 1. Situaci zvládli vyřešit a Daniel Michel neměl problém z 10 metrů uklidit míč do prázdné brány. Křižovatka ještě měla pár rohových kopů, z těch už se ale nic neurodilo a Chyše tak nakonec vyhrála 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Adam Vála (hráč domácích): Zápas proti Křižovatce měl pro mě nevídaný náboj, po urputné bitvě proti houževnatému soupeři jsme vyhráli 2:1. Panu rozhodčímu se to každopádně dost vymklo z rukou.

SK ZD Křižovatka
Jakub Kopřiva (hráč, asistent trenéra): Dnes to byl hodně bojovný zápas, ale to jsme čekali a do Chyše jsme s tím i jeli. Mrzí mě rozhodnutí ze 40. minuty, myslím, že ať tam došlo k čemukoli, měli červenou kartu vidět buďto oba hráči, nebo žádný z nich. Věřím, že nebýt toho vyloučení, tak bychom tu vyhráli, nemyslím si, že jsme byli slabší a určitě jsme byli fotbalovější. Na kdyby se ale bohužel nehraje a nám nezbývá, než se teď připravit na další zápas, který věřím, že po dvou prohrách dovedeme do zdárného konce.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , O. Kubinec [-] , J. Velek [-] (71. M. Varga [-] ) - J. Hanzlíček [-] , M. Bouška [-] , A. Vála [-] , J. Lavička [-] - M. Dorňák [-] , D. Michel [-] , E. Laurich [-] (57. J. Paluch [-] ) -

SK ZD Křižovatka
M. Krhounek [-] - V. Bláha st. [-] (67. J. Sova [-] ) , J. Svůra [-] , V. Melničuk [-] , L. Flaksa [-] - K. Mariánus [-] , R. Leitl [-] (36. J. Rada [-] ) , O. Kuchta [-] , R. Kirch [-] , M. Svůra [-] - V. Altman [-] -

ŽK: 56. D. Michel , 80. M. Bouška - 15. M. Svůra , 22. V. Altman , 30. J. Svůra , 49. L. Flaksa , 75. J. Melničuk , 76. J. Rada . ČK: 40. M. Svůra , 72. V. Altman .
Hráči zápasu: J. Velek - J. Svůra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řáda Josef - GARDOŠ Jiří, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

Chyše v minulém kole rozdrtila Lokomotivu a domácí hráči tak budou hodně na koni. Čeká nás tedy velmi těžký zápas, ale věřím, že to fotbalovostí urveme a odvezeme si všechny tři body. Tipuji tedy 3:1 pro Juvenu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích