D. Toth 43. (p.)
D. Toth 55.
D. Toth 58.
J. Jarausch 66.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš bere cenné tři body proti Křižovatce


Branky


43. D. Toth (p.) , 55. D. Toth , 58. D. Toth , 66. J. Jarausch
6

Zápas dvou rozdílných poločasů byl k vidění na hřišti domácí Aše, která přivítala hráče z Křižovatky. Po dlouho vyrovnaném boji se váhy přeci jen převážily na stranu domácích, a ti tak nakonec zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna penalta, jinak urputný boj

Tým z Křižovatky do Aše dorazil značně oslabený a musel tak sáhnout k několika změnám v sestavě. Od začátku se hrál vyrovnaný, bojovný fotbal, oba týmy vycházely hlavně ze zajištěné obrany a čekaly na šance k rychlému protiútoku. Průběh zápasu napovídal, že už se toho minimálně do poločasu moc nestane, čekalo se na chybu, která ovšem nepřicházela. Bylo to až ve 40. minutě, kdy hostující zahráli rukou ve vlastním vápně, a rozhodčí správně odpískal pokutový kop. Exekutorem byl Dominik Toth, který, ač se štěstím, penaltu proměnil, a domácí tak šli do jednobrankového vedení. Křižovatka po inkasovaném gólu působila značně rozhozeně, ale víc už se v poločase nestalo a diváci se mohli těšit, co přinese půle druhá.

 

Proměněná penalta domácím kapitánem:

První dvacetiminutovka druhé půle rozhodla

Do druhé půle nastoupila Aš mnohem koncentrovaněji, než její soupeř, který začátek vůbec nezachytil, a byl za to trestán. V 55. a 58. se opět prosadil domácí Dominik Toth, který tam zkompletoval hattrick během 15 minut a rozhodl o vítězi zápasu. Aš byla dominantnější a hosty už k ničemu vážnějšímu nepouštěla, což povrdila v 66. minutě, kdy se prosadil kapitán Jakub Jarausch, a svým gólem pečetil výhru Aše s konečným skóre 4:0. Domácí už zápas v klidu dohráli a na konci se tak mohli radovat spolu se stovkou fanoušků z důležitých, ale zasloužených, tří bodů



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Vlastimil Svoboda (hrající trenér domácích): První poločas byl spíše boj o střed hřiště, ale v druhém poločase jsme ukázali dominanci směrem dopředu a soupeře nepustili k vážnějším šancím. Tímto bych chtěl poděkovat mým hráčům za předvedený výkon a divákům, že si našli cestu i v tomto nepříznivém počasí.

SK ZD Křižovatka
Jakub Kopřiva (asistent trenéra): Do Aše jsme jeli s cílem navázat na domácí výhru s Hranicemi. Chybělo nám několik hráčů, tak jsme museli trochu pozměnit sestavu. První gól zápas rozhodl, my pak nezachytili začátek druhé půle a během deseti minut bylo po zápase. My musíme porážku hodit za hlavu a v týdnu se připravit na další venkovní utkání, protože v sobotu jedeme do Chyše a tam očekáváme podobný duel jako dnes. Musíme se vrátit k pracovitosti a bojovnosti, protože pouze tak můžeme urvat nějaké body.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
R. Duba [-] - P. Maher [-] , D. Toth [-] (76. M. Bořil [-] ) , P. Hyka [-] , A. Šibal [-] (46. J. Martinovský [-] ) , D. Draksl [-] (23. M. Sekáč [-] ) , J. Jarausch [-] , W. Skwierawski [-] (63. J. Wiesenganger [-] ) , F. Jaroš [-] (76. P. Smáha [-] ) , J. Šeffl [-] , J. Brož [-]

SK ZD Křižovatka
M. Krhounek [-] - J. Svůra [-] , J. Melničuk [-] , V. Melničuk [-] (63. P. Chýle [-] ) , L. Flaksa [-] , J. Rada [-] (66. E. Miko [-] ) - K. Mariánus [-] (63. J. Sova [-] ) , M. Svůra [-] , R. Leitl [-] , R. Kirch [-] - - M. Utíkal [-] (66. M. Šebesta [-] )

ŽK: 69. D. Toth - 43. J. Svůra , 64. M. Svůra .
Hráči zápasu: D. Toth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - CHRÁSTECKÝ František, VALÍČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: remíza

V tomto utkání je pro mě těžké odhadnout, kdo bude na hřišti lepším týmem. Aš se bude chtít tento rok dostat na vyšší příčky, ale nováčkovská euforie Křižovatky nebude úplně lehký oříšek. Tady tipuji remízu 2:2, na penalty vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů