0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 16:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov nedal šanci Staré Roli


Branky


7. J. Zedníček , 22. M. Hron , 38. S. Jaffan , 43. S. Jaffan , 54. J. Kostka , 86. M. Hron
10

Na kvalitní trávník ve Staré Roli zajížděli hráči FK Ostrov posílení o několik hráčů A týmu. Hosté se v posledních utkáních herně zvedli a začali bodovat, Rolští se v sezóně značně trápí a i do tohoto utkání vstupovali v roli outsidera, především díky zmíněným Ostrovským posilám. Předem však nic nevzdávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky začaly padat brzy

Od prvních minut byl Ostrov aktivnější a hlavně jeho rychlonozí hráči činili domácím problémy. První branka padla již v 7. minutě, prosadil se Jaroslav Zedníček, který po rychlé kombinaci dostal příhru od Matyáše Hrona a uklízel míč do prázdné branky. Ve 22. minutě to bylo již o dvě branky, Matyáš Hron, který na první branku přihrával, ji tentokrát sám vstřelil a bylo to již 2:0. I další branku vstřelili hosté a čekalo se na ni do 38. minuty. Byl to Samir Jaffan, který dostal přihrávku již v podstatě z brankové čáry a umístěnou střelou k tyči zvýšil vedení svého týmu. O pět minut později to byl opět Jaffan, který dostal od Rašmana přepychový míč do vápna, který si skvěle zpracoval a zakončil. 4:0. Víc branek první půle nenabídla a Rolští tak mohli jít zpytovat svědomí do kabin.

Zázrak se nekonal, Ostrov si vedení pohlídal.

Ve druhé půli se na další branku dlouho nečekalo, v 54. minutě se prosadil Jakub Kostka, který dostal kolmici mezi dva stopery a přidal pátou branku hostů. Domácí nebyli schopní najít na výkon hostů odpověď a herní trápení jen podtrhovalo jejich neúspěšnou první půlku sezóny. Pátá branka znamenala výrazný pokles v intenzitě utkání, kdy už se zápas převážně dohrával a vypadalo to, že oba týmy se chtěli především vyvarovat zbytečnému zranění. Poslední branka přišla v 86. minutě, kdy se v gólové šanci ocitl Pavel Veselý, který se však místo zakončení rozhodl ještě nahrávat, což však nebylo na škodu, neboť našel přesně Matyáše Hrona, který přesnou střelou zpoza vápna obstřelil gólmana a svým druhým gólem v utkání uzavřel skóre na 6:0 pro hosty.

 

Můžete se podívat ještě na několik zajímavých momentů z utkání:

Šance Ostrova, po které se domáhali odpískání pokutové kopu kvůli signalizované ruce:

Šance hostů, která ale brankou neskončila

Zajímavý průnik kapitána Kunze, kterému však míč nakonec utekl do zámezí

Branka hostů

A ještě jedna branka hostů



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jiří Lehečka (trenér domácích): Hosté dnes vyhráli naprosto zaslouženě, proti nám stál mladý, sehraný a velice kvalitní tým, který nás předčil ve všech herních aspektech. Nám nezbývá, než Ostrovu pogratulovat k bodům a jen se nám ukazuje, na kolika věcech ještě musíme zapracovat, jestli chceme být v A třídě konkurenceschopný týmem.

FK Ostrov B
Štěpán Dvořák (trenér hostů): Konečně jsme hráli, tak jak bych si představoval. Byli jsme ale hodně posílení, Toth, Hron, Zedníček,Kostka,Jaffan. Bylo super hřiště ( ne jak v Květnový. Dařila se nám kombinace po zemi, byli jsme v pohybu. Domácím chyběli hráči a měli s naší hrou problémy. Mimo zmíněných posil z A týmu byl pro naši hru hodně důležitý Rašman ve středu zálohy. Hodně dobrý výkon podal dorostenec Slavík na stoperu. Pochvalu ale dnes zaslouží všichni.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - K. Belický [-] , P. Belický [-] , M. Gojkovič [-] , A. Rohla [-] - J. Ženíšek [-] (75. J. Bouma [-] ) , D. Verebely [-] , M. Křížek [-] , T. Ficner [-] - A. Gunem [-] , D. Slakoper [-] (52. D. Almiashev [-] ) -

FK Ostrov B
A. Josífko [-] - L. Slavík [-] (60. M. Kiš [-] ) , P. Veselý [-] , J. Kostka [-] , J. Zedníček [-] (60. A. Marschner [-] ) , N. Hrůza [-] , M. Hron [-] , M. Rašman [-] , J. Toth [-] , L. Kunz [-] , S. Jaffan [-] (82. D. Novotný [-] )

ŽK: 47. M. Gojkovič , 52. A. Rohla , 82. T. Ficner - 60. S. Jaffan .
Hráči zápasu: S. Jaffan , M. Rašman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání už potřebujeme jakýmkoliv způsobem bodovat a věřím, ze pokud každý z nás dá do zápasu maximální nasazení, tak nějaký bod urveme!

Tip: výhra domácích