Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv zvládly lépe Mariánky


Branky


12

Dva týmy z horní poloviny tabulky se utkaly v rámci 5. kola 1.A třídy. FK Olympie Březová B hostila na svém hřišti tým FC Viktoria Mariánské Lázně B. Hostům hrálo do karet, že jejich A mužstvo hrálo již v sobotu, mohli tedy poskytnout několik posil. Březovské áčko naopak čekal zápas v neděli odpoledne, pár kluků přišlo rezervě pomoci, po necelé hodině hry však již museli odjíždět na divizní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do těsného vedení

Od prvních okamžiků se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, Mariánské Lázně však byly na míči o něco více a působily fotbalověji. A na první branku nemuseli diváci čekat dlouho. V 6. minutě došlo k hrubé chybě v domácím týmu, kdy obránce Roman Boček zahrával malou domů, která byla ovšem příliš malá, takže si balón sebral Jakub Lattisch, který přišel vypomoci z prvního mužstva, a gólmanovi nedal šanci, 1:0 pro hosty. Obraz hry se po brance příliš nezměnil, avšak domácím se podařilo po půl hodině hry vyrovnat. Ve 32. minutě zahrávala Olympie rohový kop, z něhož vznikla ve vápně nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval agilní Miroslav Peterka a uklidil míč do brány. 1:1. Hosté však stihli ještě do poločasu odpovědět. Ve 39. minutě se ukázaly v akci dvě posily z A-týmu. František Nedbalý, obávaný kanonýr, se tentokrát ocitl v roli nahrávače, a krásným balónem skrz obranu našel Jakuba Lattische, který ukázal skvělý cit pro náběh, a tváří v tvář gólmanovi se opět nemýlil, svou druhou brankou v utkání vrátil vedení hostům. První poločas skončil za stavu 1:2.

Domácí odpadli

Březovští museli udělat několik změn v sestavě a to přineslo propad v kvalitě i kreativitě jejich hry. Mariánky začaly na hřišti dominovat a dirigovat tempo hry, domácí už k ničemu nepouštěly a čím dál více se tlačily dopředu. Březovští se zatáhli a vypadalo to, že především nechtějí inkasovat další branku. To se jim dařilo do 64. minuty. Pak se totiž dostal k míči František Nedbalý, a svou první brankou v utkání navýšil vedení hostů na 3:1. O pouhé tři minuty později už bylo vedení tříbrankové a byl to znovu František Nedbalý, pro kterého to byla druhá branku a tímto tempem měl nakročeno k hattricku. A skutečně, o dalších pět minut později bylo zkompletováno. Během osmi minut tak Nedbalý zkompletoval působivý hattrick a hosté díky němu vedli již 5:1. Pět minut později a zkompletován byl i hattrick #2. Byl to Jakub Lattisch, kterému to sice trvalo o něco déle, ale i on se dočkal a hosté tak po dvou hattricích vedli již 6:1. Poslední branku utkání vstřelil v 81. minutě Jan Luhan, který byl na hřišti pouhých devět minut a uzavřel tak skóre na vysokých 1:7 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč domácích): Mariánským Lázním musím pogratulovat ke třem bodům, dnes vyhrály naprosto zaslouženě. My jsme dnes alespoň viděli, že budeme muset zapracovat ještě na spoustu věcech, pokud nechceme, aby zápasy končily takovým debaklem.

FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný (člen VV, na starosti sportovní úsek): Dnes bych chtěl pochválit celé družstvo, když jsem se dozvěděl, že si chce jít zahrát nestárnoucí František Nedbalý, věděl jsem, že vše dobře dopadne. Po příjezdu z Berouna ještě přemluvil svého velkého fotbalového kamaráda Jakuba Lattische a bylo to v utkání hodně znát. Přeji družstvu Březové, aby se z vysoké porážky brzo oklepala a dál tlačila na čelo tabulky.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kopačka [-] - D. Kökeny [-] , R. Boček [-] (66. T. Najman [-] ) , M. Chmelenský [-] , P. Procházka [-] (55. R. Drozd [-] ) - V. Kraus [-] , M. Slabyhoudek [-] , M. Tišl [-] , P. Boukal [-] (46. J. Hála [-] ) , J. Darjanin [-] - M. Peterka [-] -

FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] , J. Novák [-] - F. Nedbalý [-] (79. F. Kocián [-] ) , J. Lattisch [-] , F. Chlad [-] (55. J. Holeček [-] ) , D. Samek [-] , K. Novotný [-] , K. Doležal [-] (72. J. Luhan [-] ) , J. Mucek [-] , D. Šlajs [-]

ŽK: 46. J. Darjanin , 65. R. Drozd , 90. M. Tišl - 81. J. Luhan .
Hráči zápasu: F. Nedbalý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat David - PESCHEL Filip, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím jasného favorita v podobě hostů. Áčko Březové hraje v neděli v Lounech, za to Mariánky hrají již v sobotu. Posílené béčko Mariánek zde vyválčí jasné tři body.

Tip: výhra hostů