Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role nestačila na hráče Lokte


10

Dva týmy ze spodní části tabulky se mezi sebou utkaly v rámci 4. kola 1.A třídy Karlovarské kraje. Do Staré Role, která měla na kontě šest bodů z pěti utkání, zajížděl FK Loket, který měl body čtyři, a při případné výhře se tak mohl posunout právě nad domácí tým. Padesátka diváků, neboli maximální možný počet, si našla cestu na stadion a přišla zafandit především domácím fotbalistům. Hřiště bylo po sobotním přírodním kropení ve skvělém stavu a očekával se tak kvalitní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky domácích do poločasu nestačily

Již od úvodního hvizdu byli hosté více na balónu a měli fotbalovější projev, Stará Role však příliš pozadu nezůstávala a vše nahrazovala bojovností. Domácím se podařilo velice záhy dvě branky a jít do rychlého vedení. V 7. minutě přišel centr z pravé strany do vápna, který si na úrovni penalty našel Martin Křížek a úžasnou střelou z první ho poslal nechytatelně k tyči. Gólman neměl šanci zareagovat, natož zasáhnout. O šest minut později už vedli Rolští o dvě branky. Na vlastní polovině se po souboji dostali k míči a dlouhým nákopem z obrany vyslali do útoku zkušeného Romana Voborského. Obrana Lokte se pokusila domácího útočníka vystavit ofsajdu, to se jim ale nepovedlo, a Voborský se tak řítil sám pouze na brankáře Kolesnáče. Se zakončením si věděl rady a střelou k tyči navýšil vedení domácích. Do té doby poměrně vyrovnaná hra se pak začala pomalu přesouvat na stranu Lokte, který byl více na míči a tvořivější. První gól přišel pro hosty těsně před odehranou půl hodinou. Ve vápně domácích se dopustil poměrně zbytečného faulu gólman Štěpán Gargula a následný pokutový kop proměnil František Zázrivec. Ve 39. minutě se hostům podařilo vyrovnat, když vyslal Petr Jakubáč nemastnou, neslannou střelu doprostřed brány z 20 metrů, ale Gargula si vybral svůj druhý slabší moment a míč mu z rukavic vypadl a zapadl do sítě. 2:2. O pouhé dvě minuty později šli hosté dokonce do vedení. Při závaru ve vápně Staré Role chyběl domácím důraz a nebyli schopni odkopnout míč do bezpečí, a tak se k nému dostal Jiří Drahozal, který ho jen uklidil do sítě a hosté vedli 3:2.

Druhá půle patřila Lokti

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a byli na balónu mnohem více, než domácí. Rolským se nedařilo pořádně kombinovat a jejich hru provázelo spoustu zbytečných nepřesností. Loketští si postupně vytvářeli více a více šancí. Byly to však především chyby ve hře Staré Role, které o osudu utkání rozhodly. V 67. minutě se po jedné takové chybě dostal k míči František Zázrivec a dokázal ji potrestat. Svým druhým zásahem v utkání zvýšil vedení hostů na 4:2. A podobný příběh se opakoval i v 81. minutě. A byl to opět František Zázrivec, který opět trestal chybu domácích a svým třetím gólem zkompletoval hattrickové představení. Hosté vedli již o tři branky. Domácím se povedlo alespoň snížit, v 89. minutě se o to postaral Miloš Gojkovič, avšak i na to ještě hosté stačili odpovědět. V 90. minutě vyslal hezkou střelu Tomáš Hrdlička, která zapadla přesně k tyči, brankář neměl nárok. Loket si tak ze Staré Role odváží vítězství 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (hráč domácích): Dnes nám hrozně chyběla fotbalovost, chybělo nám nasazení, chyběl nám důraz. Chytili jsme utkání za špatný konec. Je to škoda, poněvadž se nám dnes sešla silná sestava. Nezbývá nám, než se z utkání poučit a Lokti pogratulovat k zaslouženým třem bodům.

FK Loket
Michal Kolesnáč (hráč, trenér): Do zápasu ve Staré Roli jsme nastoupili opět se změnami v sestavě a odhodláním odčinit domácí nezdar s Kynšperkem. Od začátku jsme se vrhli do útoku, ale soupeř využil okénka v naší obraně a ve 14. minutě vedl 2:0, v té chvíli by na nás nikdo nevsadil. Ale trpělivou hrou jsme soupeře dostali pod tlak a během 15 minut se nám povedlo výsledek otočit. Věděli jsme, že druhý poločas nesmíme podcenit a to jsme dodrželi. Celoplošným napadáním se nám podařilo rozdíl ještě navýšit a nakonec vyhrát. Oceňuji výkon našich hráčů, že i přes nevydařený vstup nepřestali hrát a vybojovali jsme tak cennou výhru.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - J. Stýblo [-] (67. A. Gunem [-] ) , M. Gojkovič [-] , K. Belický [-] , A. Rohla [-] (46. P. Belický [-] ) - T. Ficner [-] , M. Křížek [-] , Z. Adam [-] (46. D. Verebely [-] ) , M. Sikora [-] - R. Voborský [-] , M. Křížek [-] -

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Drahozal [-] - Z. Truhlář [-] , M. Horváth [-] (79. T. Hrdlička [-] ) , F. Zázrivec [-] (90. R. Ungr [-] ) , K. Hladký [-] , T. Klásek [-] , L. Čáp [-] , M. Kolesnáč [-] , J. Průša [-] , P. Jakubáč [-] (46. D. Vysekal [-] )

ŽK: 63. J. Drahozal , 72. T. Klásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - JATI David, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: remíza

Toto bude bojovné utkání a hosté budou chtít odčinit domácí prohru ale víc jak bod brát nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích