4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice si z Mariánek neodváží ani bod


Branky


13. D. Šlajs , 40. R. Popovič , 53. J. Novák (p.) , 73. R. Popovič - 18. Z. Rakaš , 71. P. Širochman
10

Zápas dvou vážných zájemců o postup do Krajského přeboru byl k vidění v Mariánských Lázních, kde tamní rezerva Viktorie vyzvala Sokol Citice. Hosté měli na svém kontě po pěti utkáních 12 bodů, domácí měli pouze o bod méně. Vitkorka si na zápas přivedla několik posil A týmu, vědouc, že je čeká velice těžký soupeř. Přišli podpořit harcovníci Drahorád, Popovič a Kořistka. Maximální možný počet 50 diváků si našel cestu na tribunu v Drmoulu a byl očekáván vyrovnaný a kvalitní souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Citice začaly aktivněji

Rezerva Mariánských Lázní nezačala utkání vůbec dobře a Citice ihned ukázali, s čím do Drmoulu přijely, že budou hrát hlavně na rychlé brejky, a to se jim i celkem dařilo. V 11. minutě nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop ve prospěch domácích, k jehož exekuci se postavil David Šlajs, ale neproměnil! Své zaváhání napravil o dvě minuty později. A nebylo to z kopu pokutového, ale volného přímého. Trefil se opravdu parádně a domácí vedli 1:0. Hosté ovšem byli i nadále aktivní a zanedlouho se jim podařilo srovnat, v 18. minutě se prosadil Zdeněk Rakaš. I přes kvalitní fotbal, který předváděly oba týmy, to už vypadalo, že se do poločasu víc nestane a do kabin se půjde za nerozhodného stavu. S tím si ale dovolil nesouhlasit domácí Roman Popovič, jeden z nejlepších hráčů utkání, a pět minut před poločasem poslal domácí podruhé v utkání do vedení. Poločas tedy skončil za stavu 2:1. 

Mariánky už si vedení udržely

Ve druhém poločase se hned v úvodu dostal Roman Popovič, který hrál opravdu ve velké pohodě, do pokutového území, kde ho hostující gólman chytil za nohu a hlavní sudí bez váhání nařídil druhý pokutový kop pro domácí. Tentokrát si ho vzal na starost Jiří Novák, který si s ním poradil o poznání lépe než jeho spoluhráč. Brankář neměl šanci a bylo to již 3:1 pro domácí. Hráči Citic po této brance značně přitvrdili a často šli až na, či za, hranu pravidel. V 71. minutě se jim podařilo snížit, na střeleckou listinu se dostal Petr Širochman a bylo to znovu pouze o jednu branku. Ovšem o pouhé dvě minuty později se trefili znovu domácí, svou druhou branku v zápase přidal Roman Popovič a uzavřel tím skóre na konečných 4:2. Viktorka se tak díky třem bodům posunula na druhé místé právě před Citice, před kterými má teď dvoubodový náskok.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný (člen VV, na starosti sportovní úsek): Věděli jsme, že nás dnes čeká těžké utkání, proto nás také posílili tři hráči z prvního týmu. Našim hráčům chci poděkovat, že udrželi chladnou hlavu a neopláceli zákeřné fauly soupeře. V neděli zajíždíme k utkání na Březovou kde nás přivítá B tým a budeme chtít navázat na výhru z domácího prostředí.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] , J. Novák [-] - D. Samek [-] , K. Novotný [-] , P. Kořistka [-] (90. J. Luhan [-] ) , K. Doležal [-] (66. D. Půža [-] ) , J. Mucek [-] , R. Popovič [-] (86. J. Holeček [-] ) , D. Šlajs [-] , M. Drahorád [-]

Sokol Citice
P. Prečan [-] - M. Prečan [-] , D. Drabík [-] , T. Rajtšlegr [-] (66. M. Dědič [-] ) , J. Krajňák [-] , V. Bendík [-] , M. Kessl [-] , R. Bureš [-] , Z. Rakaš [-] (46. J. Bufka [-] ) , P. Širochman [-] , D. Rajtšlegr [-]

ŽK: 30. D. Samek , 55. M. Drahorád , 70. J. Novák - 39. M. Kessl , 45. Z. Rakaš , 74. D. Rajtšlegr , 75. M. Dědič , 90. D. Drabík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKOVÁ Veronika, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tady bude velice záležet jak se domácímu družstvu uzdraví hráči "A" i "B" týmu, ale byl bych špatný tiper, kdybych nevěřil svým hráčům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů