F. Chlad 88.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda si dokráčela pro důležité vítězství


Branky


88. F. Chlad - 31. M. Mojcher , 42. M. Mojcher , 53. J. Hrotek , 75. J. Hrotek
13

Domácí rezerva FC Viktoria Mariánské Lázně, která měla po čtyřech utkání ztrátu pouhého jednoho bodu z maxima, hostila na své půdě rezervu Hvězdy Cheb, která měla na kontě šest bodů a pohybovala se tak v dolní polovině tabulky. Výsledkově proto vstupovali do utkání domácí v roli favorita, kvalitativně však nebylo možné předem určit vítěze. Na zápas si našlo cestu sto diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padaly góly až v posledních patnácti minutách

První část zápasu se povedla více domácím, vyvíjeli vysoký tlak a Chebští se zmohli jen na odkopávání balónů. Mariánské Lázně si vypracovaly několik šancí, nebo alespoň jejich náznaků, ale gólový efekt to nepřineslo. Postupem času se hosté, kteří byli stále zalezlí, začali osmělovat k protiútokům a dvakrát měli skvělou šanci na vstřelení branky, pokaždé to byl Josef Hrotek, který se řítil sám jen na gólmana Jacko-Lysáka, ten ale oba jeho pokusy zlikvidoval. Pak přišel, naštěstí pro Chebské, na scénu Michal Mojcher, který vstřelil ve 31. minutě první branku utkání a hosté vedli 1:0. Ten samý hráč se prosadil i ve 42. minutě a zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Víc už se v poločase nestalo a hosté si tak nesli do kabiny vcelku pohodlné vítězství, zároveň to však byla tolik obávaná Csaplárova past!

Cheb si vítězství utéct nenechal

Do druhé půle vstoupili hosté koncentrovaně a nepolevovali ve svém výkonu. Mariánské Lázně postupně přicházely o svůj tlak z úvodu zápasu a přecházely do stále pasivnější role. Hvězda začínala napadat výše a to domácím působilo velké potíže. Vedlo to dokonce ke dvojité kapitulaci. A postaral se o to agilní a neúnavný Josef Hrotek, který se už v první půli ocitl dvakrát tváří v tvář gólmanovi. Tentokrát si však počínal mnohem lépe. Svou první branku vstřelil v 53. minutě a hosté už vedli o tři branky. Pokud si někdo myslel, že hosté teď usnou na vavřínech, velice se mýlil. Cheb byl stále aktivní a hrál na plno ve všech částech hrací plochy. Vytrvalé napadání domácí rozehrávky přineslo další branku v 75. minutě. Byl to opět Josef Hrotek, který se tak prosadil podruhé a hosté vedli již 4:0. Domácím se ke konci zápasu podařilo alespoň korigovat stav zápasu, když v 88. minutě snížil na 1:4 Filip Chlad. Souboj dvou rezerv tak ovládla ta Chebská, která si domů odváží velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Hvězda Cheb B
Vladislav "Tevez" Remža (trenér hostů): Mariánky pro nás byly před utkáním velkou neznámou. Již od první minuty se do nás zakousli a my jen bránili, postupem času se ale hra vyrovnala. Myslím, že diváci, kteří přišli, viděli kvalitní utkání. Potěšilo mě, že poločasová slova z kabiny nezmizeli v dáli Drmoulských polí a kluci pokyny dodržovali. Jedinou kaňkou zápasu je zranění našeho Pepy Hrotka, který nedohrál kvůli zlomenému nosu. Chtěl bych mu tímto popřát brzké uzdravení a soupeřim musím poděkovat za kvalitní a férové utkání.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - V. Kotous [-] , J. Novák [-] - D. Kuchárik [-] , J. Mucek [-] , J. Holeček [-] (61. I. Novosad [-] ) , O. Parák [-] (54. J. Luhan [-] ) , D. Půža [-] , F. Chlad [-] , K. Doležal [-] , M. Drahorád [-]

FK Hvězda Cheb B
O. Ouhrabka [-] - M. Pilař [-] , L. Sládeček [-] , P. Lhotský [-] , L. Kompit [-] , V. Janda [-] (73. R. Žídek [-] ) , M. Mojcher [-] , J. Hrotek [-] (85. D. Krejčí [-] ) , P. Znak [-] , L. Plíhal [-] (61. J. Sládek [-] ) , J. Beneš [-]

ŽK: 83. D. Půža - 24. M. Pilař , 40. V. Janda , 80. M. Mojcher , 85. L. Kompit .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - SVOBODA Lukáš, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: výhra domácích

Souboj divizních rezerv nemá favorita, ale myslím, že domácí po boji urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích