D. Deme 55.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání pro sebe urvali hosté ze Staré Role


Branky


55. D. Deme - 32. M. Gojkovič , 72. A. Gunem
13

Souboj dvou bojovných týmů byl k vidění na stadionu Březovské Olympie, kde domácí rezerva vyzvala v rámci 3. kola 1.A třídy tým TJ DDM Stará Role. Rolští měli po čtyřech utkáních na kontě pouhé tři body, domácí z Březové jich po stejném počtu zápasů měli osm a do zápasu vstupovali v roli mírného favorita. Ideálního počasí využilo k návštěvě 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném průběhu šli do vedení hosté

Od úvodního hvizdu sledovali diváci vyrovnanou bitvu, hrálo se především mezi vápny a týmy si navzájem nedarovaly ani centimetr. Na výraznější šanci se tak čekalo déle jak půl hodinu, ale pak se rovnou měnilo skóre. Hosté zahrávali rohový kop, který se snášel na bližší tyč a po několika jemných tečích a nepřehledné situaci stál na správném místě Miloš Gojkovič, který nezpanikařil a prvním dotykem uklidil míč do sítě. Hosté vedli 1:0. Nastavený trend utkání pokračoval i nadále a do poločasu už další větší příležitost k vidění nebyla. Březovští si tak nesli do kabiny jednogólové manko a bylo jasné, že v druhé půli budou chtít utkání zvrátit.

Druhá půle navázala na tu první

V bojovném výkonu se pokračovalo i po úvodním hvizdu druhé půle. Březovští se snažili tlačit dopředu a alespoň vyrovnat. Podařilo se jim to v 55. minutě, kdy si dlouhý pas z obrany našel Daniel Deme, který se prosadil přes krajního obránce hostů a v nájezdu na brankáře si věděl rady. Bylo srovnáno, 1:1. Březovští velice často faulovali a darovali tak hostům několik zajímavých příležitostí. Po jedné takové, kdy hosté zahrávali v 72. minutě přímý kop, se po nedůrazu v obraně dostal k míči Amir Gunem a po relativně podobné situaci jako v prvním poločase u Gojkoviče si i Gunem s míčem věděl rady a uklidil ho do sítě a hosté znovu vedli. Oba týmy pokračovaly v bojovném výkonu, Rolští se lehce zatáhli a snažili se uhájit vítězství. Šanci na srovnání dostali domácí na zlatém podnose v 88. minutě. Po zbytečném faulu ve vápně hostů na domácího Marka Tišla nařídil sudí Furiš správně penaltu, ke které se postavil kapitán domácích Michal Slabyhoudek a s přehledem proměnil. Hlavní rozhodčí si ale správně všiml, že hráč domácích vběhl do pokutového území o dost dříve, než Slabyhoudek penaltu zahrál, a exekuce se tak musel opakovat. Domácí kapitán tentokrát zamířil doprostřed a hostující gólman Gargula, který v celém zápase chytal famózně, dokázal míč nohou vyrazit mimo bránu a hosté tak nadále o jednu branku vedli. Domácí se již nestihli vzchopit a nakonec tak odchází ze zápasu bez bodu. Stará Role si domu odváží velice cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč domácích): Na Starou Roli jsme si dnes docela věřili, poskládali jsme celkem silnou sestavu, ale vůbec se nám nedařilo. Hostům jsme darovali hrozně moc standardních situací a dvě z toho se jim povedlo využít, za což si můžeme sami. Myslím, že to byl remízový zápas, ale Rolští prostě vstřelili o jednu branku více.

TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (hráč hostů): Vzhledem k tomu, že jsme lepili sestavu dost na poslední chvíli, tak jsme hrozně rádi za tři body. Bylo to hodně bojovné utkání, myslím, že ani jeden z týmů nebyl vyloženě lepší, ale my měli na své straně asi větší kus štěstí.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kopačka [-] - P. Procházka [-] , R. Boček [-] , B. Strnad [-] (82. R. Drozd [-] ) - M. Tišl [-] , P. Boukal [-] , P. Peterka [-] , J. Darjanin [-] , V. Kraus [-] (46. D. Kökeny [-] ) , D. Deme [-] , M. Slabyhoudek [-] -

TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - M. Gojkovič [-] , M. Sikora [-] , P. Belický [-] , A. Rohla [-] - M. Křížek [-] , D. Slakoper [-] (47. D. Almiashev [-] ) , T. Ficner [-] , Z. Adam [-] - L. Labodarec [-] , A. Gunem [-] -

ŽK: 23. D. Deme , 33. V. Kraus , 61. R. Boček , 67. P. Boukal - 45. D. Slakoper , 45. M. Gojkovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FURIŠ Adam - PROCHÁZKA Jaroslav, SVOBODA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: remíza

Pro oko diváka nijak přitažlivý zápas. Body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích