Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice převálcovali Starou roli


Branky


88. D. Slakoper - 4. J. Krajňák , 9. M. Prečan (p.) , 10. V. Bendík , 13. M. Prečan (p.) , 19. P. Širochman , 24. M. Prečan , 53. R. Bureš , 73. R. Bureš
9

Jako jasný favorit zajížděli na hřiště TJ DDM Stará Role hráči ze Sokolu Citice. Stará Role měla po třech kolech na kontě tři body a sezóna se zatím určitě nevyvíjí podle jejich představ. To Citice ještě nepoznali hořkost porážky a se skóre 12:2 po třech kolech představovali hrozbu pro každého soupeře. Na zápas si našla cestu stovka diváků a ti na první branku dlouho čekat nemuseli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek pro hostující Citice

Sokol na soupeře z Role vlétnul hned od začátku a diktoval tempo hry. Stačilo pár minut a všem na stadionu bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Největším problém Rolské obraně činili dva rychlonozí a šikovní útočníci z Citic - Prečan a Bendík. První branku utkání však nevstřelil ani jeden z nich, nýbrž Josef Krajňák, který se prosadil po rohovém kopu. Do 13. minuty už byl stav 0:4 z pohledu domácích, Prečan proměnil dva pokutové kopy v 9. a 13. minutě a ještě mezi tím se v 10. minutě prosadil Václav Bendík. Stará Role nebyla schopná na soupeře najít recept a ten ji kvalitou značně převyšoval. Citičtí po této čtvrthodince z říše snů značně polevili a zápas ztratil na tempu. I za tak nepříznivého stavu se domácí snažili vykřesat jiskřičku naděje, žádná šance ale v branku nepramenila. A tak to byli znovu hosté, kdo úřadoval, konkrétně Petr Širochman v 19. minutě a ve 24. minutě znovu Michael Prečan, který tak korunoval své hattrickové představení. I přes několik dalších vyložených příležitostí hostů se už skóre němenilo a první půle tak skončila v poměru 0:6.

Druhý poločas už se jen dohrával

Do druhé půle nastoupili Citičtí ve značně obměněné sestavě a chtěli si hlavně pohlídat výsledek. Všichni, včetně hráčů domácích, si uvědomovali, že by se musel stát velký zázrak, aby v zápase došlo ještě k nějakému zvratu. Rolští se dostávali trochu více do hry ale nic z toho nepramenilo. Byli to tak znovu hosté, kdo se prosadil, v 53. minutě to byl Roman Bureš a bylo to již 7:0. Ten samý hráč přidal i poslední branku hostů, to se psala 73. minuta. Alespoň korigovat se domácím ze Staré Role povedlo až v samém závěru, když se na střeleckou listinu zapsal Daniel Slakoper a uavřel tak účet zápasu. Citice si odváží domů další jednoznačné vítězství a připisují si čtvrtou výhru ve čtyřech zápasech. Rolští mají po stejném počtu utkání tři body a musí tak doufat, že se jim podaří bodovat v příštím kole na hřišti Březovského béčka.



Ohlasy k zápasu



Sokol Citice
David Peřina (jednatel klubu): K utkání jsme zajížděli s jasným cílem a to odvézt si všechny tři body. Domácí jsou ale nevyzpytatelné mužstvo s řadou zkušených borců. Nakonec jsme však zahráli skvěle a zaslouženě vyhráli. Všem mohu vážně jen poděkovat za to, co předvedli a již nyní se těšíme na další domácí zápas. Velký dík patří našim fans, kteří nás neskutečně podporují.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - A. Rohla [-] , J. Stýblo [-] , M. Gojkovič [-] , J. Ženíšek [-] - Z. Adam [-] (65. A. Gunem [-] ) , T. Ficner [-] , M. Sikora [-] , L. Labodarec [-] (88. J. Šebek [-] ) - D. Almiashev [-] (50. M. Křížek [-] ) , D. Slakoper [-] -

Sokol Citice
P. Prečan [-] (70. M. Dědič [-] ) - T. Rajtšlegr [-] , J. Krajňák [-] , V. Bendík [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Kessl [-] (24. J. Bufka [-] ) , L. Mika [-] , M. Prečan [-] (70. J. Buchtele [-] ) , Z. Rakaš [-] , R. Bureš [-] (60. P. Kopička [-] ) , P. Širochman [-] , D. Rajtšlegr [-]

ŽK: 28. Z. Adam - 71. L. Mika .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Lukáš - ŠMAT David, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: výhra hostů

Rolští budou o víkendu bez několika opor a to se promítne do výsledku. Citice si odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů