Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel na promáčeném terénu pro sebe nakonec urval Cheb


Branky


4

Za extrémně deštivého počasí proti sobě v nedělním utkání 12. kola 1.A třídy Karlovarského kraji nastoupily týmy Chebu a Staré Role. Oba celky si z předchozího kola odnesly plný počet bodů a chtěly tak výherní formu potvrdit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neměla, ale diváci se nenudili

Domácí rezerva Chebu hrála od prvních minut se soupeřem z Role vyrovnanou partii, hosty dokonce chvílemi přehrávala. I přes to, že se hrálo na velice mokré umělé trávě, měla předváděná hra vysokou úroveň. Jako první však skórovali hosté, ve 22. minutě se prosadil Roman Voborský, který obdržel centr z levé strany a střelou z otočky, s notnou dávkou štěstí, překonal chebského gólmana a stav byl 1:0. Vedení si rolští ale dlouho neudrželi, už ve 25. minutě srovnal domácí Patrik Běhounek, který tím teprve načal svůj střelecký účet. Svůj druhý gól vstřelil ve 38. minutě i přes to, že hosté vehementně signalizovali údajné ofsajdové postavení. Nutno však podotknout, že do vedení šli domácí zaslouženě. Hráči i fanoušci se už pomalu chystali na poločasový oddych, když ve 43. minutě dostal perfektní pas do prostoru hostující Jakub Došek, který udělal kličku gólmanovi a uklidil míč do odkryté svatyně domácích. Víc už se v první půli nestalo a týmy tak šly do kabin za stavu 2:2.

 

Louže na umělce? To se jen tak nevidí.

Vydatný déšť neustával, naopak získával na síle a na umělé trávě domácího Chebu se dokonce začaly vyskytovat louže. Neznemožňovalo to však v zápase pokračovat, a tak sudí fouknul do píšťalky a 22 borců se vrátilo k boji o tři body. Domácím se naskytl důvod k radosti hned vzápětí, když se znovu trefil Patrik Běhounek a díky jeho hattricku tak vedli chebští 3:2. Hra se poté dlouho přelévala z jedné strany na druhou a vidět byli hlavně gólmani, kteří kvalitními výkony zabraňovali další změně skóre. To trvalo až do 75. minuty, když si další kvalitní přihrávka našla adresáta v Jakubu Doškovi, který vystřelil zpoza vápna a míč i díky kluzkemu povrchu skončil v síti. Domácí odpověděli okamžitě, po rohu se hlavou prosadil Khalid Mouhafidi. Reakce hostů trvala jen o pár minut déle, v 79. minutě natáhl k velkolepému solu levý bek Antonín Rohla. Dostal se z vlastní poloviny až k vápnu soupeře, odkud se odhodlal ke střele, která byla zblokovaná - balón se ale odrazil k jeho spoluhráči, který další ranou donutil gólmana domácích k zákroku, po němž se však dostal Rohla opět k míči, a tentokrát se již nemýlil. Na góly bohatou desetiminutovku ukončil domácí Lukáš Vlk, který důležitým gólem rozhodl o vítězství Chebu 5:4 a hosté tak nakonec nevyválčili ani bod.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb B
Vladislav Remža (trenér domácích): Do zápasu jsme nastoupili se vší pokorou, jelikož Stará Role v minulém kole porazila Kraslice. Od začátku zápasu jsme drželi míč převážně na našich kopačkách a vytvořili si několik slibných šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. V zápětí tedy přišel trest v podobě vedení hostů. Náhle jsme znervózněli a dovolili soupeři několik šancí, které jsme naštěstí ustáli. Pak jsme začali opět hrát svou hru a skóre otočili. Bohužel do poločasu jsme stačili ještě inkasovat gólem do šatny. Ve druhé půli jsme se skóre přelévalo ze strany na stranu, takže si náročný divák jistě přišel na své. Oba gólmani předváděli zajímavé zákroky, ale také si oba vybrali své chvíle smůly. Naštěstí v 83. minutě rozhodl o výsledku utkání neúnavný Lukáš Vlk. Pochvalu si jistě zaslouží Patrik Běhounek, který v tomto zápase vstřelil hattrick a byl po celý zápas nebezpečný. Dále bych chtěl poděkovat za spolupráci s trenérem dorostu(Daniel Hrabě). Kvůli absenci několika hráčů jsme byli nuceni si vypomoci dorostenci, kteří opět předvedli dobrý výkon.

TJ DDM Stará Role
Jiří Lehečka (trenér hostů): Za bojovnost bych chtěl pochválit všechny kluky, myslim, že jsme měli na to přivézt z Chebu nějaké body, bohužel naše individuální chyby znamenají, že odjíždime s prázdnou. Tým se částečně dává stále dohromady a snažíme se zapracovat do týmu mladé kluky, ale myslím, že směřujeme správným směrem. Chebu gratuluji k vydřeným třem bodům.



Sestavy


FK Hvězda Cheb B
O. Ouhrabka [-] - R. Iterský [-] , P. Běhounek [-] , L. Sládeček [-] (51. F. Kompit [-] ) , J. Hrotek [-] , K. Mouhafidi [-] , S. Steiner [-] (75. J. Nožička [-] ) , J. Sládek [-] , L. Vlk [-] , P. Lhotský [-] , M. Beneš [-] (61. R. Žídek [-] )

TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - M. Hejl [-] , J. Stýblo [-] , M. Gojkovič [-] , A. Rohla [-] - M. Křížek [-] , M. Sikora [-] , J. Došek [-] , J. Ženíšek [-] - R. Voborský [-] , D. Almiashev [-] -

ŽK: 63. R. Iterský - 57. R. Voborský , 83. A. Rohla .
Hráči zápasu: K. Mouhafidi , P. Běhounek - Š. Gargula , J. Stýblo .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Chrástecký František - VALÍČEK Petr, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: remíza

Jedeme do Chebu vyhrát, ale myslím si, že vyrovnaný zápas skončí penaltovým rozstřelem, který určí vítěze.

Tip: výhra hostů