3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role podruhé zapsala 3 body


Branky


31. T. Červík , 36. T. Chlup , 69. T. Chlup - 46. M. Plch , 51. F. Jílek
12

Domácí celek Nové Role značně povzbuzen prvním vítězství sezóny přivítal na svém hřišti karlovarskou Lokomotivu. Hosté nakonec odjížděli s nepořízenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankově vyšla první půle Nové Roli

Vstup do utkání měli lepší hosté, když v prvních minutách udávali tempo hry. Vytvořili si i několik slibných příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Postupem času se dostávali do hry také domácí hráči, kteří postupem času začali být více a více blíže ke svatyni hostů. Ve 31. minutě už se gólově prosadil domácí Tomáš Červík, který využil ideální pas za obranu a překonal brankáře hostí. Nová Role se tak ujala vedení. Netrvalo dlouho a náskok domácí zdvojnásobili, jelikož ve 36. minutě to byl Tomáš Chlup, který vyzrál na obranu hostí a dokázal překonat brankáře Lokomotivy podruhé. Za stavu 2:0 odcházely celky do kabin. 

Nová Role vítězství uhájila

Vstup do druhé půle měli fotbalisté Lokomotivy doslova raketový. Ve 46. minutě se po centru z levé strany dostal k zakončení dostal Martin Plch, který se z blízka nemýlil a snížil na 2:1. V 51. minutě už bylo srovnáno, když se prosadil po centru z pravé strany František Jílek. Zápas tak byl rázem opět srovnaný. Poté šlo znát, že oba týmy začali hrát zodpovědněji ze zadu. Nikdo nechtěl udělat chybu. Nicméně v 69. minutě zápasu vstřelil svou druhou branku v zápase Tomáš Chlup, který tak Nové Roli vystřelil vítězství. Gól na 3:2 byl totiž rozhodující. V závěru si hráči Lokomotivy ještě zatlačili na obranu domácích, ale ta si věděla rady a výsledek si už novorolští fotbalisté pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
FK Nová Role: Michael Karlík, obránce: Začátek nám herně nevyšel. Dlouho nám trvalo než jsme začali hrát tak, jak jsme si řekli před zápasem. Nicméně gólově jsme se prosadili dvakrát, což byla paráda. Nicméně do druhé půle jsme vstoupili špatně a Lokomotiva srovnala během pěti minut. Naštěstí jsme herně nebyli horším týmem a vedení jsme strhli na svou stranu. Je škoda, že teď musíme na nucenou pauzu, když se nám začalo dařit.




Sestavy


FK Nová Role
D. Poláček [-] - P. Florián [-] , L. Vítek [-] (89. M. Šourek [-] ) , N. Duong [-] , M. Karlík [-] , D. Vondra [-] (78. D. Heřman [-] ) , T. Červík [-] , D. Sliško [-] , M. Černý [-] , V. Dorunda [-] , T. Chlup [-] (78. D. Hájek [-] )

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Novotný [-] - R. Kolář [-] , F. Jílek [-] , D. Shorný [-] (81. D. Matejka [-] ) , M. Plch [-] , M. Šiška [-] , R. Riedl [-] , P. Bílý [-] , D. Žinčák [-] , J. Richter [-] , D. Malcát [-]

ŽK: 80. D. Sliško - 52. M. Plch , 71. R. Kolář , 75. D. Žinčák , 87. R. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

Poslední Nová Role by neměla být pro karlovarské hráče překážkou, i tady očekávám výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů