Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí zvládlo obrat proti Vintířovu


Branky


50. P. Bureš , 52. J. Rozsíval , 58. J. Šellong , 71. J. Šellong (p.) , 88. J. Rozsíval - 6. J. Švandrlík , 42. R. Prokop (p.)
11

Vintířov v roli hostujícího týmu zle zatápěl domácímu Královskému Poříčí, nicméně nakonec odjel s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe Vintířovu

Velmi zajímavý souboj čekal diváky v Královském Poříčí, kam se vypravil tým Vintířova. První vážnější šanci si vytvořili fotbalisté domácího celku, ovšem ta zůstala nevyužita. Naopak soupeř se ujal vedení díky své první vážnější akci, když míč dostal v 6. minutě do sítě Jakub Švandrlík a otevřel tak skóre zápasu. Zápas byl velmi vypjatý a bylo k vidění několik tvrdých soubojů. Po jednom takovém byl odpískán pokutový kop ve prospěch hostujícího Vintířova. Míč si postavil Roman Prokop a bezpečně penaltu ve 43. minutě proměnil. Pro domácí to byla zcela nová situace, když prohrávali o dva góly a pokud chtěli pomýšlet na vítězství, museli přidat, protože Vintířov působil na hřišti velmi dobře. Stav 0:2 svítil na tabuli i po prvních 45 minutách.

Obrat Královského Poříčí

Do druhé půle nastoupilo daleko lépe kombinující Královské Poříčí a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Už v 50. minutě se ke střele dostal domácí šutér Pavel Bureš, který přízemní střelou na zadní tyč snížil stav utkání na 1:2. To nebylo v podání domácích vše o 2 minuty později se trefil Jiří Rozsíval, který srovnal stav zápasu. V 58. minutě pak dokonal obrat Jiří Šellong, který strhl vedení na stranu domácího celku. Vintířov tak přišel během 10 minut druhé půle ztratil svůj naskok a co bylo horší najednou prohrával. Na drtivý nástup domácích hosté nedokázali najít odpověď. Pojistku přidal v 71. minutě Jiří Šellong, který zaznamenal druhý gól v utkání z pokutového kopu. Vintířov se snažil ještě vyždímat z posledních sil vše, co bylo možné, nicméně docílit snížení se hostům nezdařilo. Naopak v 88. minutě přidal druhou trefu v utkání Jiří Rozsíval, když míč uklidil do branky po centru do vápna. Vintířov tedy odjížděl s nepořízenou a hořkým pocitem.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Baník Královské Poříčí: Pavel Bureš, útočník: Zápas jsme nezačali úplně šťastně. Neproměnili jsme velkou šanci na začátku. Náš soupeř naopak ano a celou první půli jsme nebyli schopni pořádné kombinace. Druhý poločas nám naštěstí vyšel a my tak pokračujeme dál na vítězné vlně.

TJ Baník Vintířov
TJ Baník Vintířov: Jakub Švandrlík, záložník: I přes oslabenou sestavu jsme na zápas jeli s jediným cílem - být první tým, kdo Poříčí obere o body. První, kdo si vytvořil gólovou šanci, byl sice domácí tým, ovšem první branku se podařilo vstřelit nám. O několik minut později jsme přidali další a dostali se tak do dvoubrankového vedení. První poločas byl plný tvrdých zákroků a jeden důležitý moment se odehrál ve 44. minutě, kdy měl být, dle mého názoru, po úmyslném a zbytečném ostrém faulu vyloučen domácí kapitán, který neunesl pár kliček Kuby Švandrlíka. Rozhodčí mu bohužel ukázal pouze žlutou kartu. Do šaten jsme tak odcházeli s vedením 0:2. Očekávali jsme divoký druhý poločas a ten taky přišel. Domácí celek na nás vlítl a nedal nám na hřišti žádný prostor a zanedlouho už vedl 3:2. Poříčí v tlaku nepřestalo a vybojovalo si zasloužené vítězství 5:2. Nutno dodat, že předvedli opravdu skvělý výkon!



Sestavy


Baník Královské Poříčí
J. Gitter [-] - D. Dudešek [-] , L. Kalous [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Rozsíval [-] , J. Šellong [-] , P. Bureš [-] (71. S. Nguyen [-] ) - P. Peterka [-] , R. Domin [-] , D. Unger [-] (74. D. Štrúbel [-] ) , R. Soták [-] (85. J. Škopek [-] ) -

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - J. Rosenberg [-] , M. Bečvář [-] , M. Čtrnáct [-] , M. Havel [-] , V. Noháček [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , M. Motl [-] , J. Švandrlík [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - VOKOUN Tomáš, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra domácích

Královské Poříčí nezaváhá a vyhraje 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích