Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Královské Poříčí


Branky


10

Souboj vedoucích týmů tabulky byl na programu v sobotu za deštivého počasí. Lépe se s tím vším dokázali popasovat hostující fotbalisté a odvezli si z Limnice 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná

Od úvodu bylo jasné, že zápas bude mít velmi vysoké tempo. Mokrý a rychlý terén tomu ještě přizpíval. Hosté na nic nečekali a vlétli na svého soupeře velkým tlakem. Už ve 2. minutě se dokázal prosadit Pavel Peterka, který otevřel skóre zápasu. Tlak hostujícího celku neustoupil a Nejdek musel odrážet útok za útokem. Na další gól diváci nemuseli čekat dlouho, ve 4. minutě se prosadil Jiří Rozsíval, který dostal svůj celek do vedení 2:0. Až poté se probrali také domácí a začali rapidně přidávat na svém výkonu. Hra se postupem času vyrovnala a šance si začali vytvářet i domácí. V 19. minutě dokázal snížit Jakub Jílek, který využil ideální přihrávku a dostal domácí na dostřel jediné branky. Poté jsme mohli sledovat vyrovnaný zápas. Kvalita byla na obou stranách, nicméně ve druhé části to byl Nejdek, který měl více ze hry a měl i dvě stoprocentní šance, ale skóre se už neměnilo a tak se do kabin šlo za stavu 1:2 z pohledu domácích.

Druhá půle patřila hostům

Do druhé půle nastoupili oba týmy ze zabezpečených obran. Nikdo nechtěl udělat fatální chybu, která by mohla rozhodnout. Přesně taková chybka přišla v 53. minutě na kraje hřiště, které využil hostující Roman Domin, který už si v úniku věděl rady. Tento moment dosti určil ráz hry. Nejdku se navíc zranili dva hráči stabilní sestavy a byli nuceni vystřídat. Nejdek se ještě snažil s výsledkem něco udělat, ale nebylo to nic platné. Naopak Královské Poříčí přidalo v 67. minutě 4. gól, který měl na svědomí Daniel Unger. Utkání se poté už sppíše dohrávalo a přišla další střídání na obou stranách. Skóre poté uzavřel v 84. minutě Daniel Unger, který tak pečetil vítězství Královského Poříčí v poměru 5:1. Šlágr kola tak jednoznačně vyzněl pro hostující celek, který se tak úplně osamostatnil na špici tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
FK Nejdek: Filip Halapej, člen realizačního týmu: Vstup měli jednoznačně lepší hosté, dokázali vstřelit dvě branky a my museli od úvodu dotahovat. Po nějakém čase se nám povedlo snížit a vyrovnat hru. Poté jsme měli velké šance na srovnání, které jsme promarnili. Ve druhé půli nás zlomila chyba a následný gól na 1:3 a odešli nám dva klíčoví hráči. Pak už jsme toho tolik nepředvedli.




Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Neudert [-] , T. Pilař [-] (68. J. Borůvka [-] ) , P. Ševčík [-] (68. Z. Draxal [-] ) , M. Šilhan [-] (82. P. Satýnek [-] ) , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

Baník Královské Poříčí
P. Zavadil [-] - D. Dudešek [-] , S. Nguyen [-] (66. D. Unger [-] ) , L. Kalous [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Šellong [-] , P. Bureš [-] (79. L. Friml [-] ) , J. Rozsíval [-] - P. Peterka [-] , R. Domin [-] (86. T. Kričfaluši [-] ) , R. Soták [-] (79. J. Jiráček [-] )

ŽK: 33. J. Rutrle - 12. S. Nguyen , 50. J. Rozsíval , 74. M. Kratochvíl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jati David - HOCH Karel, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Merkl

Expert: Ondřej Šmejc
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola rozhodne jediná branka a já věřím domácím 1:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku