Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov potvrdil roli favorita


Branky


10

Chodov zajížděl na půdu Nové Role a dokázal si odvézt všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepší domácí

Domácí si ještě nepřipsali ani bod proto jejich motivace byla opravdu velká. V první půli šla vidět velká chuť s tím něco dělat, jelikož novorolští byli lepším týmem. Vytvářeli si dosti šancí a ohrožovali branku soupeře. Nicméně soupeř svoji kvalitu taktéž potvrzoval, když i Chodov hrozil z vytvořených šancí, ale byli to právě chodovští, kteří svými chybami umožnili domácím jít do vedení. Ve 26. minutě se po chybě obrany dostal k míči Lukáš Hájek a rozvlnil síť jako první. To nebylo v podání Nové Role vše. Ve 44. minutě totiž přidal další gól Vasyl Dorunda, který využil opět chyby hostujícího celku a zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Chodov obrátil skóre

Chodovští vstoupili do druhé půle s jasným cílem a to obrátit nepříznivý výsledek. V 51. minutě už snižoval hostující Ondřej Frána a určil tak ráz druhé půle. O několik minut později přišel druhý gól. V 58. minutě se totiž prosadil Michael Kotlár a rázem bylo vyrovnáno. Poté se hra více méně vyrovnala, ale ze hry více měli hosté. Byli nebezpečnější a šli si za vítězstvím. Zlomový moment přišel v 73. minutě, když se k míči dostal Martin Vachník a propálil vše, co mu stálo v cestě a strhl vedení na stranu Chodova. O 10 minut později přidal tentýž hráč pojistku a dodal klid na kopačky hostujícího týmu, který se tak prokousal na 4. místo. Naopak Nová Role je stále bez bodu.  



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
FK Nová Role: David Poláček, brankář: První půle byla velmi povedená, štěstí stálo při nás a my dokázali 2x potrestat hostující obranu. Nicméně do druhé půle jsme vstoupili tragicky a bohužel jsme si asi mysleli, že se to uhraje samo a to se nám krutě vymstilo.

TJ Spartak Chodov
TJ Spartak Chodov: Ondřej Frána: Útočník: Ze hry jsme měli po celý zápas více. Nicméně domácí v první půli využívali chyb naší obrany. Ve druhé půli jsme to chytli za správný konec a dokázali jsme zápas otočit, což je jedině dobře.



Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] (57. D. Poláček [-] ) - P. Čečák [-] (80. J. Vaverka [-] ) , T. Chlup [-] , L. Vítek [-] (57. M. Šourek [-] ) , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] (46. T. Kvapil [-] ) , L. Hájek [-] (23. T. Košťál [-] ) , T. Červík [-] , M. Černý [-] , V. Dorunda [-] , D. Hegenbart [-]

TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - M. Boči [-] (23. M. Kastl [-] ) , R. Bečvář [-] , L. Pfreimer [-] , M. Vachník [-] , T. Roulich [-] , O. Frána [-] , M. Kotlár [-] , M. Dušek [-] , J. Dušek [-] , M. Kopecký [-] (46. J. Frána [-] )

ŽK: 37. M. Černý , 40. D. Hájek , 41. V. Dorunda , 58. T. Košťál , 62. T. Chlup , 64. M. Karlík - 25. R. Bečvář , 33. L. Pfreimer , 44. M. Dušek .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Talpáš Petr - TICHOTA Martin, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Ondřej Šmejc
Tip experta: výhra domácích

Nová Role bude poprvé bodovat, vyhraje 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů