Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Královského Poříčí


12

Králosvké Poříčí na svém hřišti přivítalo tým Lomnice, kterému poslední zápasy vyšly, dal se tedy očekávat zajímavý zápas. Domácí ale soupeře doslova vypráskali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas měl ještě parametry

Do první půle oba týmy vstoupily opatrně. Hosté se zaměřili spíše na obranou fázi, kdy chtěli hrát na nulu vzadu. Domácí naopak hráli do plných jako už je pro ně zvykem. po úvodních dvaceti minutách rozkoukávání na hřišti přišel první gólový momemnt zápasu. V 21. minutě po skvělé příhře za obranu se prosadil Jiří Šellong, který proměnil svůj únik ve vedoucí gól. Poté se hra opět více ustálila a hráli také hosté, když si vytvořili pár slibných akcí. Góly ovšem padaly pouze na druhé straně. Druhý gól Královského Poříči přišel ve 45. minutě, kdy se po autovém vhazování a následné příhře prosadil Samuel Nguyen. Takto skončila první půle, ale nikdo nečekal, co se odehraje v té druhé.

Tragický poločas pro Lomnici

Hned od úvodu se pro hosty vše vyvíjelo špatně.  Hned ve 48. minutě zvýšili domácí na 3:0, když se prosadil David Dudešek. Neuběhly ani dvě minuty a domácí se opět radovali, když si svůj střelecký účet otevřel Jiří Rozsíval a Poříčí tak vedlo po prvních pěti minutách druhé půle 4:0. Hosty takto rychlý nástup domácích zaskočil a nedokázali najít žádnou odpověď. Naopak 4. gól zapůsobil jako poslední hřebíček do rakve, jelikož od té doby byl na hřišti jen jeden tým. V 62. minutě de prosadil po druhé v zápase Jiří Rozsíval, když dostal ideální pas za obranu a bez problémů dokázal překonat hostujícího golmana. O 3 minuty později dokonal Jiří Rozsíval hattrick, který znamenal skóre 6:0 pro domácí. Fotbalový koncert v podání domácích však nekončil. V 74. minutě se prosadil z penalty Jiří Šellong, pro kterého to byl druhý zásah v zápase. V 81. minutě přispěl k demolici Lomnice svým gólem také Tomáš Kričfaluši, který zvýšil na 8:0. Ke střelcům zápasu se přidal také v 86. minutě Roman Domin, který přidal 9. branku. Skóre pak uzavřel po povedené akci Tomáš Kričfaluši, který uklidil míč do prázdné branky. Konečný stav byl tak 10:0, což je pořádná nálož. Domácí tak pokračují s plným počtem bodů a v příštím zápase je čeká tým Nejdku.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Baník Královské Poříčí: Pavel Bureš, Záložník: V první půli byl zápas vyrovnaný, nicméně jsme proměnili své šance a byli jsme hned klidnější. O poločase jsme si řekli, že přidáme další branky, což se povedlo až nad očekávání. Myslím, že hosty zlomila 5. branka. Pak už se to jen sypalo.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Zavadil [-] - S. Nguyen [-] , D. Dudešek [-] , L. Kalous [-] - P. Bureš [-] (57. L. Friml [-] ) , J. Šellong [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Rozsíval [-] (76. T. Kričfaluši [-] ) - R. Domin [-] , R. Soták [-] (57. J. Jiráček [-] ) , P. Peterka [-]

TJ Lomnice
J. Marka [-] - M. Polívka [-] , M. Link [-] (63. M. Čuchraň [-] ) , L. Novák [-] , M. Václavík [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Samek [-] , D. Novák [-] , J. Janovský [-] (46. V. Korbel [-] ) , J. Šlais [-] (73. M. Maršík [-] ) , S. Hauf [-] (46. J. Veselý [-] )

ŽK: 52. D. Dudešek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hányš Martin - TVRDÍK Ivan, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Alexander Čaban
Tip experta: výhra domácích

Královské Poříčí doma opět zvítězí v poměru 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích