Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhra pro Královské Poříčí


Branky


11

Nová Role přivítala na svém hřišti hráče vedoucího celku Královského Poříčí. Nová Role usilovala v tomto zápase o první body do tabulky, naopak Královské Poříčí si chtělo připsat další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královské poříčí na svého soupeře vlétlo

Krásná slunečná sobota, skvěle připravené hřiště a natěšení diváci to vše hrálo do karet dobrému fotbalu. První půle začala v slušném tempu. Tempo udávali zejména hosté, kteří dávali najevo svou kvalitu a připravenost na zápas. Netrvalo dlouho a v 5. minutě se Baník poprvé prosadil a to zásluhou Pavla Bureše, který si už před brankářem domácích věděl rady. Zápas takto pokračoval i nadále. Převaha hostů byla značná a domácí nedokázali najít recept, jak přejit přes obranu Královského Poříčí.  V 15. minutě zvýšil na 2:0 Jiří Šellong, který dostal ideální přihrávku před prázdnou branku a neměl problém míč uklidit do sítě. Hosté dále pokračovali v držení míče a dobývání domácí branky, nicméně do konce prvního poločasu se už skóre nezměnilo.

Ani zlepšení výkonu domácích na body nestačilo

Domácí přišli do druhé půle s větším zápalem a nasazením. Hned se to projevilo i na hře, když dokázali daleko častěji ohrožovat brankáře hostů. Královskému Pořičí stačila ve druhé půli první vážnější šance a Jiří Rozsíval ji bezpečně proměnil a zvýšil na 3:0. Nová Role se nevzdala a odměnou ji byl snižovací gól, když se v 55. minutě dostal k míčí Petr Čečák a prostřelil tak hostujícího brankaře. Domácí fotbalisté pak ještě více přidali a zdálo se, že se nadechují ke stíhací jízdě. Vytvořili si několik slibných šancí, ale ty se neujaly. S přibývajícím časem bylo jasné, že domácím pomalu ale jistě docházejí síly. I díky tomu se ještě prosadil v 89. minutě hostující Pavel Peterka, který už jen kosmeticky upravil výsledek na konečných 1:4. Nová Role tak zůstává v tabulce na posledním místě bez zisku jediného bodu. Naopak Královské Poříčí je po ztrátách Nejdku a Toužimi jediným stroprocentním týmem.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
FK Nová Role: Michael Karlík, obránce: První půle nám vůbec nevyšla. Necítil jsem z našeho týmu zápal pro hru a chyběla nám i samotná myšlenka ve hře. Druhá půle nám vyšla o něco lépe, když jsme dali gól na 1:3, zdálo se, že se nadechneme k tlaku, ale i vinou zranění a vyčerpaného střídání jsme museli hrát v 10 lidech. Ovšem hosté nás po celý zápas přehrávali a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FK Nová Role
D. Poláček [-] - P. Čečák [-] , T. Chlup [-] (68. J. Veverka ml. [-] ) , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , L. Hájek [-] (64. T. Červík [-] ) , T. Koudelka [-] (11. M. Živanovič [-] ) , M. Šourek [-] , M. Černý [-] , D. Vondra [-] , D. Hegenbart [-] (64. P. Florián [-] )

Baník Královské Poříčí
J. Gitter [-] - D. Dudešek [-] (75. T. Kričfaluši [-] ) , J. Vůjtěch [-] , L. Kalous [-] - J. Rozsíval [-] , M. Kratochvíl [-] , P. Bureš [-] (82. J. Jiráček [-] ) , J. Šellong [-] - D. Unger [-] (46. P. Peterka [-] ) , R. Domin [-] (60. S. Nguyen [-] ) , R. Soták [-] (60. L. Friml [-] ) -

ŽK: 83. M. Šourek - 55. J. Vůjtěch , 74. D. Dudešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - VU David, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Merkl

Expert: Miroslav Očko
Tip experta: výhra hostů

Královské Poříčí bude dominovat a vyhraje 4:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů