Toužim zůstala stoprocentní


Branky


11

Toužimští hráči toužili natáhnout svou vítěznou sérii na 3 vítězné zápasy. V cestě jim stála houževnatá Nová Role.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novou Roli oslabilo vyloučení

Nová Role jela na další zápas do Toužimi, která dosud nepoznala příchuť porážky. Hostům bylo jasné, že je na venkovním hřišti nebude čekat nic lehkého. Od úvodu měli více míč domácí, kteří se prezentovali kombinační a trpělivou hrou. Nová Role se snažila po zisku míče vždy přímočaře hrozit z protiútoků. Už v 19. minutě přišel jeden z hlavních okamžiků duelu, když pronikajícího hráče domácích zastavil na hranici pokutového území Vasyl Dorunda, pouze za cenu nedovoleného zákroku a následné červené karty. Další rána pro hosty přišla z následné standartky, protože pohotovou dorážkou se blýskl David Machala a otevřel skóre zápasu. Nová Role otřesena po tomto sledu událostí, hledala tempo hry. Avšak ve 34. minutě dostal opět nabito David Machala, který se zbavil kličnou obránce a poté nedal šanci domácímu golmanovi. Zdálo se, že domácí jsou na koni a dokráčí si pro pohodlné vítězství. Proti byl ale novorolský Tomáš Chlup, který se parádně prosadil ve 42. minutě z přímého volného kopu. Domácí pochopili, že ještě není zdaleka konec. Za stavu 2:1 se také šlo do kabin.

Překvapivé drama

Kdo by si řekl, že oslabená Nová Role se nezmůže na žádný odpor byl na omylu. Hned z kraje první půle ve 48. minutě se do trháku dostal Tomáš Košťál a dalekonosnou ranou vyrovnal na 2:2. Od této chvíle se Nová Role začala soustředit hlavně na pozornou obranu a rychlé přechody do protiútoků. Naopak na domácí čekal nelehký úkol a to sice dobývání hostující obrany, která působila kompaktně a dobře se pohybovala. Utkání bylo místami dokonce i vyrovnané, když si i Nová Role dokázala připravit pár slibných šancí. Vysvobození pro domácí přišlo v 80. minutě, když se prosadil po třetí, kdo jiný než David Machala, který se prodral k míči a prostřelil hostujícího brankáře. Domácí už si výsledek pohlídali a tak slaví třetí výhru ze tří zápasů.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
SK Toužim: Vojtěch Nováček, záložník: Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře. Pomohla nám červená karta a následný gól. Poté jsme přidali další gól a utkání bylo dobře rozehrané. Bohužel došlo ve druhé půli k rychlému vyrovnání, což nás znervóznilo a bylo velmi těžké dostat se zpět do tempa. Naštěstí se nám to povedlo a bereme 3 body.




Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hányš Martin - GODŽA Ladislav, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2020 19:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Merkl

Expert: František Merkl
Tip experta: výhra domácích

Toužim zvládne doma důležitý souboj s Novou Rolí a zvítězí 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích