4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí přejelo FC Cheb


Branky


6

Na horkou půdu Královského Poříčí dorazilo chebské FC. Rozjetý Baník však fotbalisté Chebu zastavit nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královské Poříčí si pohlídalo první poločas

Na kvalitně připraveném hřišti v Královském Poříčí se odehrála pohledná podívaná. Zejména domácí předváděli pohledný fotbal plný nápadů a rychlosti. Chebáci se zatáhli a hráli převážně na brejkové situace. Snažili se držet krok v nasazení a rychlosti domácího celku. To se poměrně v úvodu dařilo. V 19. minutě po krásné přihrávce za obranu a následné příhře otevřel skóre Tomáš Kričfaluši, na kterého už zívala prázdná brána. Utkání plynulo dál a své šance si vytvořili také hráči Chebu. Bylo jich tedy pomálu, ale nějaké se vždy objevily. Ve 28. mintě se poprvé v zápase prosadil Jiří Šellong, když jeho střelu ze 30 metrů tečoval hostující hráč a tak se balón ocitl až v síti. Ve 37. minutě opět Jiří Šellong zvyšoval už na 3:0. Bylo tomu po krásném pase za obranu, který našel přesně právě Šellonga a ten už neměl problém se zakončením. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo. Do kabin se šlo za stavu 3:0.

Zkušené kontrolování hry

Druhá půle se nesla v hodně podobném rytmu jako ta první. Šlo znát, že hráči domácích si dávají záležet na tom, aby zbytečně neinkasovali a nepřišli tak o čisté konto vzadu. V 51. minutě byla odpískaná penalta ve prospěch domácích. K penaltě se postavil domácí kapitán Jiří Šellong a zkompletoval tak svůj hattrick. Poklidné vedení 4:0 znamenalo klid na kopačkách domácích a bezproblémové dohrání zápasu. Nutno dodat, že zápas se obešel bez žlutých karet. Disciplína na obou stranách tedy vyšla na jedničku. Chebský celek by si za výkon zasloužil vstřelit alespoň jeden gól, nicméně momentální forma Královského Poříčí je velká. Uvidíme, co přinesou další zápasy těchto celků. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
TJ Baník Královské Poříčí: Jiří Rozsíval, záložník: Do zápasu jsme vstoupili dobře. Chtěli jsme ukázat, že hrajeme doma, a že odtud se budou body vozit těžko. To se nám povedlo. Do poločasu jsme vedli 3:0. Do druhé půle jsme šli s tím, že nechceme inkasovat, ale naopak přidat ještě nějaké branky. Povedla se jediná, ale i tak jsme rádi. Hattrick kapitána se vždy počítá.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Zavadil [-] - L. Kalous [-] , L. Friml [-] (84. J. Jiráček [-] ) , T. Kričfaluši [-] (84. M. Vondrys [-] ) , D. Dudešek [-] , J. Vůjtěch [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Šellong [-] , J. Rozsíval [-] , S. Nguyen [-] (84. R. Soták [-] ) - D. Unger [-] (46. J. Škopek [-] )

FC Cheb
J. Lacina [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (61. M. Pechoč [-] ) , T. Altman [-] (76. J. Kerďo [-] ) , P. Kohout [-] (46. R. Vorasický [-] ) , P. Botev [-] , M. Oršel [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , M. Podlipský [-] , T. Bui [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Filip Halapej
Tip experta: výhra domácích

Královské Poříčí - Cheb 4:1
Poříčí minulý týden zvládlo těžký zápas na půdě Frantovek. Cheb doma na penalty porazil Žlutice. Věřím, že v tomto zápase si domácí dojdou hladce pro 3 body.

Tip: výhra domácích