0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novou Roli vyloupil Vintířov


Branky


21. R. Prokop (p.) , 51. M. Bečvář , 86. J. Plesník
6

Do Nové Role zavítal Vintířov a prokázal dlouhodobě dobré výsledky ve vzájemné konfrontaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Novorolští fotbalisté vyběhli na domácí pažit s velkým nadšením. Nutno dodat, že pažit byl kvalitně připraven, vzhedem k nepříznivému počasí. Domácí se do zápasu vrhli s vervou a v prvních dvaceti minutách byli dokonce lepším týmem. V 21. minutě však přišla individuální chyba, která znamenala pokutový kop ve prospěch Vintířova. Ten si vzal na starosti ostrostřelec Roman Prokop a poslal hosty do vedení. Hra se začala postupem času vyrovnávat a šance přicházely na jedné i druhé straně. Několikrát podrželi oba brankáři týmů. Z pohledu disciplíny se hrál velmi dobrý zápas. Za celý zápas byly uděleny pouze dvě žluté karty.

Projevila se lepší příprava Vintířova

Do druhé půle hrálo Vintířovu do karet vedení 1:0. Fotbalisté Vintířova se nemuseli nikam hnát, naopak mohli trpělivě čekat na chyby soupeře, které vzápětí přišly. V 51. minutě se po pěkné akci prosadil vintířovský Michal Bečvář. To už uklidnilo hosty úplně. Od té doby již utkání bylo v režii Vintířova. Diktovali tempo zápasu, drželi míč na svých kopačkách a nepouštěli novorolské do větších příležitostí. Ostatně ti ještě navíc bojovali se svou fyzickou zdatností. Konec zápasu se tedy dohrával už jen z povinnosti. V 86. minutě ještě přispěl svým gólem Jan Plesník, který pečetil konečné skóre. Tým Vintířova tedy zaslouženě vyhrál 3:0 a vstup do sezóny se jim nadmíru vydařil, což se nedá říci o Nové Roli.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
FK Nová Role: David Poláček, Brankář: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Velká škoda, že jsme své šance nedokázali proměnit. Poté jsme nabídli Vintířovu penaltu, která nás dost srazila. Ve druhém poločase jsme se už nedokázali srovnat s vintířovskými tempem a zaslouženě jsme prohráli. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na další zápas.




Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] - T. Chlup [-] , T. Košťál [-] (83. J. Vaverka [-] ) , M. Karlík [-] , D. Heřman [-] (52. D. Vondra [-] ) , L. Hájek [-] (76. M. Živanovič [-] ) , T. Červík [-] , M. Šourek [-] , M. Černý [-] , T. Kvapil [-] (46. J. Veverka ml. [-] ) , P. Florián [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Bečvář [-] , M. Čtrnáct [-] , L. Ondráček [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , V. Noháček [-] , D. Juhár [-]

ŽK: 48. M. Černý , 66. J. Veverka ml. .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - LHOTKOVÁ Veronika, BOUŠE Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Petr Přibys
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Vintířov má velmi silný tým a jako nováček soutěže může hodně překvapit co se výsledků a pořadí týče. 1:3 pro hosty.

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku