Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 15:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka skončila lépe pro Královské Poříčí


Branky


6

Souboj dvou týmů, které v loňském zkráceném ročníku figurovaly na špici tabulky, slibival zajímavou podívanou. Mírnými favority byli fotbalisté z Královského Poříčí a svou roli nakonec potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla jasně pro Královské Poříčí

První půle se nesla především v režii Královského Poříčí. Výborný vstup do utkání a hned v první minutě šance, která ještě nebyla proměněna, předznamenaly obraz hry první poloviny. Ve 3. minutě již obrana domácích nevydržela a síť rozvrnil šikovný Nguyen. To nebylo v podání hostí zdaleka vše. Dravost a chuť do hry byly jasně na straně hostí a ty si vytvářely další šance. Další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Přesněji v 21. minutě se pohotovou dorážkou blýskl Unger. Poté Unger navrh vybojoval penaltu, kterou ovšem hostující brankář chytil. Nicméně to nijak nezvrátilo vývoj zápasu a hosté drželi otěže zápasu pevně v rukou. Důkazem toho byla další branka, tentokrát zásluhou Rozsívala, který stanovil konečné skóre prvního poločasu. Do kabin se šlo za sstavu 0:3.

V druhé půli se diváci nenudili

Do druhé půle se jednoznačně zlepšil výkon domácích. Avšak už v 54. minutě zvyšoval opět hostující Roman Domin na 0:4 z pohledu Františkových Lázní. Toto děsivé skóre vydrželo pouze minutu, když se do míče opřel Jindřich Eisenreich a snížil na 1:4. Domácí hráči polití živou vodou zatopili ještě více pod kotlem. Výsledkem toho byl druhý gól Jindřicha Eisenreicha, který padl v 65. minutě. Vše nasvědčovalo dramatické zápletce v závěru. Jenomže už v 67. minutě vrátil baníku třígolové vedení Pavel Peterka. To byl v zápase zlomový moment, který rozhodl o tom, že zápas opanují hráči hostí. Nic s tím nezmohl ani gól ze 72. minuty, který vstřelil Lukáš Hibler a vykřesal tak ještě malou naději domácím. Nicméně do konce se již skóre neměnilo a Královské Poříčí tak veze první 3 body z venkovního hřiště.



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí
Baník Královské Poříčí: Pavel Bureš, útočník: Jsme rádi za takový vstup do podzimní části. Máme silný tým a snad v takových výkonech budeme pokračovat. Jediná kaňka zápasu pro mě přišla kolem 60. minuty, když jsem musel kvůli svalovému zranění střídat. Snad to nebude nic vážného a do příštího zápasu budu moci opět zasáhnout.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , O. Maryška [-] (60. L. Rejman [-] ) , M. Heller [-] , M. Lukáč [-] , L. Lávička [-] , L. Hibler [-] , L. Hajmacher [-] , K. Biháry [-] (46. M. Haberle [-] ) , F. Desort [-] , R. Hubáček [-]

Baník Královské Poříčí
P. Zavadil [-] - L. Friml [-] (83. J. Jiráček [-] ) , J. Vůjtěch [-] (73. M. Kratochvíl [-] ) , D. Dudešek [-] , L. Kalous [-] - J. Rozsíval [-] , J. Šellong [-] , P. Bureš [-] (60. R. Soták [-] ) , S. Nguyen [-] - D. Unger [-] (60. P. Peterka [-] ) , R. Domin [-]

ŽK: 24. M. Lukáč , 32. M. Heller , 38. L. Hibler , 63. L. Lávička - 50. L. Friml , 63. J. Šellong , 86. J. Rozsíval . ČK: 80. M. Heller .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - GODŽA Ladislav, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Přibys
Tip experta: výhra hostů

Františkovy lázně jsou doma hodně silní, avšak jako Poříčák nemůžu tipovat ani jinak než tři body pro hosty, kteří měli fantastickou sezónu a posílili tým o skvělé zkušené hráče. Vyhrajeme 1:3.

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 17 79:29 41
2 FK Ostrov B 17 46:24 37
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 17 55:40 34
4 TJ Karlovy Vary-Dvory 17 57:37 30
5 Baník Královské Poříčí 16 57:35 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Marek Klepáček 20
2 Marian Geňo 19
3 Filip Němec 19
4 Jan Tolar 18
5 Jaroslav Zedníček 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 64 57,1% 0
2 Karel Chovánek 63 56,8% 0
3 Venca Likeš 61 54,5% 0
4 Jiří Pužman 60 55,6% 0
5 Marian Geno 58 59,2% 0
Zobrazit celou tabulku