Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Větřkovicích pro domácí


Branky


6

Report zaslal Tomáš Černoch. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po týdenní pauze se Větřkovší opět ukázali na domácím hřišti proti fotbalistům ze Sosnové. Ti si minulý týden doma hravě poradili s Budišovským béčkem. Větřkovicím se na domácím hřišti střelecky daří, v pěti zápasech nastříleli 29 gólů. Sosnová ve dvou venkovních zápasech neuhrála ani bod a inkasovala 13 branek. Zápas měl tedy jasného favorita. Po vydatných deštích byl terén velmi podmáčený, což by ještě před 4 roky domácím vyhovovalo. Dnes už je to však jiný tým, plný techničtějších hráčů, kterým tyto podmínky vyhovují méně. Výjimkou byla hned první akce v patnácté sekundě zápasu, kdy po krásné kombinaci dostal míč do volného prostoru domácí Vavroš a s klidem zakončil podél nohy hostujícího gólmana. Fanoušci se ani nestačili napít piva a už slavili první gól. Domácí vstoupili do zápasu lépe a ve 4. minutě dostal nabito Houfek. Jeho střelu do šibenice gólman hostí krásným zákrokem zneškodnil. Po téhle akci se na míči drželi převážně hosté a jejich aktivita vyvrcholila i vstřeleným gólem, který nebyl pro ofsajdové postavení útočícího hráče uznán. Zbytek poločasu byl už v režii domácích a hosté útočili jen sporadicky. V 14. minutě střílel technicky Houfek, jeho střelu gólman vyrazil. O tři minuty později to byl znovu Houfek, který místo přihrávky na neobsazeného Nováka volil střelu z úhlu a opět se blýskl hostující brankář. Ve 20. minutě domácí zahrávali roh, na ten si skvěle naskočil vysoký Hasala, ale zakončoval jen těsně vedle pravé tyče. O dvě minuty později domácí opět zahrávali rohový kop. Po závaru před bránou nejprve Vavroš nastřelil břevno, míč se pak odrazil k Homolovi a ten konečně načal svůj gólový účet, 2:0. Ve 28. minutě se krásnou kombinací předvedli Chlebík s Houfkem, kdy prvně jmenovaný střelou zvýšil na 3:0. V 37. minutě obdržel Homola průnikovou přihrávku do šestnáctky soupeře a se střelou z úhlu trefil jen boční síť. Ve 43. minutě se poprvé taky radovali hosté, kdy po nedohodě domácího gólmana s jedním ze stoperů snižoval na 3:1 hostující Klusák.

Domácí si vedení pohlídali

O poločase sáhl domácí trenér k nuceným změnám v obraně, i proto se prvních 5 minut 2. poločasu nic vážnějšího nedělo, a soupeři se jen oťukávali. V 51. minutě napřáhl ke střele Chlebík, jeho střelu nejprve brankář vyrazil, k míči se však prodral Houfek a z lajny ho vracel zpět před bránu na dobíhajícího Chlebíka, 4:1. V 53. minutě se krásnou střelou prezentoval jeden z hostujících hráčů, jeho táhlá střela orazítkovala jen břevno domácí brány. V 54. minutě dostal míč do běhu Houfek a přihrávkou pod sebe našel volného Homolu, který už měl jednoduchou práci a zvýšil na 5:1.  V 66. minutě měli hosté možnost zahrávání volného přímého kopu, umístěnou střelu vyboxoval domácí Kukol. V 67. minutě se po sérií odrazů míč dostal až na hostujícího Staňa, který z penalty překonal domácího kapitána. V 69. minutě ještě hosté mírně utkání zdramatizovali, kdy po krásné přihrávce od spoluhráče pohodlně zakončoval Tomeček, 5:3. Domácí nechtěli dopustit ztrátu bodů jako v prvním kole proti Slavkovu a zvýšili svoji aktivitu a pohyb. V 77. minutě si krásně navedl míč zkušený Vavroš a z bezmála 20 metrů rozezvonil brankovou konstrukci. V 80. a 82. minutě se odehráli dvě totožné situace, kdy šel Houfek sám na gólmana hostí. Ten odchytal výborný zápas a smlsnul si také na těchto dvou samostatných únicích. V 84. minutě si z obrany domácích udělal dobrý den Tomeček, kdy prokličkoval až k zakončení. To se mu ovšem nevyvedlo a neohrozilo domácí bránu. Poslední slovo zápasu si vzal v 85. minutě Houfek. Postavil se k přímému volnému kopu, nádherně vymetl šibenici soupeřovy klece a upravil skóre na konečných 6:3. 

 

Hráčem zápasu byl zvolen Michal Houfek, který ke gólu přidal také 3 asistence a svou aktivitou se dostával do množství gólových šancí.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - L. Homola [-] , M. Houfek [-] (88. P. Lichovník [-] ) , D. Novák [-] , D. Rychter [-] , A. Vavroš [-] , J. Hluchý [-] , L. Chlebík [-] (72. M. Kostera [-] ) , M. Rozehnal [-] (46. R. Ferenc [-] ) , I. Hasala [-] , R. Lichovník [-] (62. L. Mička [-] )

TJ Sokol Sosnová
J. Stárek [-] - T. Staňo [-] , M. Bartusek [-] (88. V. Baránek [-] ) , J. Kačeriak [-] (65. R. Schuster [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Fuchsík [-] , J. Pokoš [-] , T. Klusák [-] , P. Klapil [-] , M. Kalousek [-] , J. Tomeček [-]

ŽK: 81. D. Novák - 73. J. Fuchsík , 83. R. Schuster .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - CHUDIK David (N), ZIFČÁK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích