Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Tečovic předvedlo parádní obrat


Branky


2

Report zaslal Jiří Středulinský. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Hosté si přivezli oproti minulé sezóně výrazně obměněný a omlazený kádr. Dobře se pohybovali, byli rychlejší a důraznější v osobních soubojích. Zezadu celý tým dobře dirigoval Chytil, vepředu pak domácí obraně „zatápěli“ Pagáč, kterému po stranách sekundovali Mimochodek a Malota. Domácí kombinovali, ale nedokázali překvapit rychlým protiútokem. K první nebezpečné ráně se odhodlal Závoda ze střední vzdálenosti až ve 38´za stavu 0:1 pro hosty. Pasečtí však měli příležitosti a několikrát musel zachraňovat Sehnálek v brance domácích. Ve 34. minutě však nestačil na průnik Maloty (0:1) a po faulu Piňose v pokutovém území kopal Zedník penaltu a nedal mu žádnou šanci, když poslal míč prudkou ranou do horního růžku domácí branky (0:2).

Domácí otočili

  Po přestávce se obraz hry zpočátku neměnil, hosté měli první čtvrthodinu druhé půle herně navrch a několikrát přinutili domácího brankáře zasáhnout v poslední chvíli. Pak však nový trenér rezervy Bivoje Malota poslal do hry Palu a to se ukázalo jako rozhodný krok ke změně. Pala na soupeře platil rychlostí a důrazem (i když se několikrát „zajiskřilo“ a arbitr Střelec mu musel domlouvat). Nicméně došlo k nabuzení týmu domácích. Po trestném kopu Sojáka ze strany se centrovaný míč po odrazu ve skrumáži dostal k Řiháčkovi a ten snížil na 1:2. Hosté odpověděli akcí Maloty, kterou Sehnálek vyřešil a trestný kop poslal Chytil nad branku. Na druhé straně po brejku uvolnil Pala Piňose – ten ale trefil pouze Šteffeka.   V 83. minutě vyslal Čeleďa kolmou uličkou Řiháčka, toho ještě vychytal gólman hostí, ale vyražený míč poslal do sítě Dvořáček a bylo srovnáno. Hosté i domácí kopali v závěru zápasu ještě každý po jednom trestném kopu, ale jak domácí Dvořáček i hostující Danquah přestřelili. Skóre otočil ve prospěch rezervy Bivoje Michal Polášek, když si u postranní lajny zpracoval dlouhý nákop Závody, uvolnil se kličkou a ze spojnice oblouku a hranice velkého pokutového území vymetl vzdálenější šibenici Šteffekovi branky. Pasečtí v čase 90´+3´ mohli ještě korigovat skóre, ale Mimochodek z dobré pozice už uvnitř pokutového území Bivoje střílel těsně nad. Stav skóre se už do závěrečného hvizdu nezměnil a domácí si po šťastném konci zapsali do mistrovské tabulky 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice B
J. Sehnálek [-] - D. Dvořáček [-] , M. Čeleďa [-] , L. Shejbal [-] , T. Řiháček [-] , M. Chrastina [-] , E. Piňos [-] , M. Křen [-] , L. Soják [-] , R. Závoda [-] , J. Koplík [-]

SK Zlín 1931
J. Šteffek [-] - M. Slovák [-] , D. Chytil [-] , L. Malota [-] , D. Zedník [-] , G. Danquah [-] , D. Mimochodek [-] , J. Šoula [-] , M. Kopečný [-] , O. Stodůlka [-] , P. Kolařík [-]

Hráči zápasu: T. Řiháček , R. Pala - L. Malota , D. Chytil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STŘELEC Radoslav - HORÁČEK Pavel (N), TUNA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FC Fryšták B 13 48:31 27
2 FC Slovácká Sparta Spytihněv 13 35:17 27
3 Doubravy 13 40:16 25
4 TJ Fatra Slavia Napajedla B 13 29:15 24
5 FC Žlutava 13 33:20 24
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Radim Staroba 17
2 Ondřej Divila 13
3 Filip Krejčík 11
4 Jan Hřebačka 11
5 Marek Hudák 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 50 69,4% 0
2 Radim Staroba 48 61,5% 0
3 Pavel Krátký 46 59,0% 1
4 Radim Mudrik 40 66,7% 0
5 Jiří Kadlík 23 42,6% 0
Zobrazit celou tabulku