Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila nerozhodně


Branky


25. D. Thomas , 33. D. Thomas , 40. M. Vácha , 80. V. Chovanec - 7. D. Gryz , 16. D. Gryz , 69. R. Vitásek , 90. P. Petraš
16

Oba týmy daly po čtyřech gólech a body si rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o jednu branku

V zajímavém zápase se domácí letka ujala vedení už ve 2. minutě, když Chovanec našel přihrávkou pod sebe Thomase, který si pohrál s hostující obranou a skóroval – 1:0. Hosté, ale srovnali velmi rychle, když Daniel Štefek přesně nahrál Gryzovi a ten mezi nohami brankáře Pelce propasíroval míč do sítě – 1:1. Obrat ve skóre se hostům podařil po čtvrt hodině hry, když rychlý brejk Gryze skončil obstřelením domácího gólmana – 1:2. Po této brance vyvinul Komárov tlak, který vygradoval ve 33. minutě, když přímý kop Thomase skončil v levé šibenici – 2:2. Pět minut před poločasem navíc Komárov skóre otočil, když si na rohový kop Kerlína naběhl Vácha a nechytatelnou bombou zavěsil – 3:2. 

Závada dokázala vyrovnat

Druhý poločas začala lépe Závada. Nejdříve nastřelil Daniel Štefek tyčku. O chvíli později se podařilo hostujícímu Petrášovi orazítkovat břevno. Pak domácí gólman Pelc přiznal teč a hosté dostali možnost zahrávat rohový kop. Ten zahrával Daniel Štefek a míč posadil na hlavu Robina Vitáska, který nezadržitelně skóroval – 3:3. Komárov však v 80. minutě šel znovu do vedení, když dlouhý odkop od branky propadl až k Chovancovi, který tváří v tvář brankáři Krajíčkovi nezaváhal – 4:3. Domácí byli při chuti, ale Chovanec těsně minul hostující branku. Když už to vypadalo, že si domácí připíšou vítězství, tak se odražený balón v pokutovém území domácích dostal k Petrášovi, který propálil klubko hráčů a dostal míč do sítě – 4:4.

 

Kdy se bude hrát další kolo, je ve hvězdách.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Co k tomu dodat, opět jsme do zápasu šli s tím, že chceme vyhrát, vedli jsme, a nevyvarovali jsme se fatálních chyb v obraně, soupeř utkání otočil a znovu jsme museli dotahovat. Skóre jsme do poločasu otočili a mohli jsme dát i víc branek, ale neproměnili jsme šance. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že skóre navýšíme, ale bohužel musím přiznat, že Závada byla lepší. Přestali jsme hrát a gól visel na vlásku. Zaslouženě vyrovnali, potom se nám však podařilo vedení strhnout na naši stranu. V závěru zápasu však přišel faul a hosté z poslední šance vyrovnali. Musím přiznat, že dělba bodů je asi zasloužená. Chvála bohu, že je po podzimní části, protože z naší strany to byla katastrofa. Uvidíme, co přinese vládní nařízení a jak se soutěž bude dohrávat. Pokud se bude dohrávat, budeme se chtít určitě zachránit.

TJ Sokol Závada
Jiří Lébl (hráč): Zápas se mi hodně líbil, hrálo se s vyrovnaným soupeřem, kde oba mohli vyhrát. Remízu považuji za spravedlivou.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] (84. D. Kubala [-] ) , M. Šubert [-] , J. Matoušek [-] , T. Kreisel [-] - M. Vácha [-] (8. P. Rychtar [-] ) , J. Srubek [-] , J. Novák [-] (88. P. Lyko [-] ) , R. Neuwirth [-] - V. Chovanec [-] , D. Thomas [-] -

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Štefek [-] , L. Staňo [-] , M. Kozel [-] (81. R. Švidrnoch [-] ) , V. Chříbek [-] (46. J. Lébl [-] ) , O. Gargoš [-] , M. Krupa [-] , D. Štefek [-] , P. Petraš [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 84. D. Thomas , 90. J. Matoušek - 61. M. Kozel .
Hráči zápasu: D. Thomas - D. Gryz .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Domácí na mě udělali lepší herní dojem, proto myslím, že vyhrají. (1)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Komárov doma uspěje

Tip: výhra domácích