2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina přetlačila Štítinu


Branky


15

Vřesina vyhrála o jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o dva góly

V první půlhodině diktovala tempo hry Vřesina. Do první šance se dostali hosté, když střelu Harasima vytáhl Lampart na roh. V 11. minutě posadil Čech přímý kop na hlavu Vojtěcha Kociána, ale míč skončila vedle tyčky. Ve 13. minutě zatáhl Rončka míč po lajně, odcentroval na Zavalského, jehož pokus brankář Martin Vitásek vytáhl na roh. Vřesina se ujala vedení ve 24. minutě, když Boček odcentroval na volného Vojáčka, který zamířil do černého – 1:0. Ve 27. minutě střela Stoklasy těsně minula domácí tyčku. O pět minut později našel přímý kop Čecha hlavu Bočka, který potvrdil roli kanonýra a zavěsil – 2:0. V 35. minutě vysunul Boček Vojtěcha Kociána do vápna, ale jeho pokus vychatal brankář. Štítina mohla snížit těsně před přestávkou, když byl faulován v pokutovém území Marek Vitásek, ale Stoklasova penalta zamířila pouze do tyče domácí svatyně. 

Štítina pouze snížila

Deset minut po začátku druhého poločasu se dostal do samostatného nájezdu hostující Vavrečka, ale Lampart jeho pokus vychytal. Po hodině hry již hosté snížili, když Harasimův přímák vyrazil z podbřevna Lampart, ale na dorážku Stoklasy již nestačil – 2:1. Do poslední příležitosti se dostal v 68. minutě vřesinský kapitán Boháč, jehož pokus brankář Martin Vitásek vyrazil na rohový kop. V poslední dvacetiminutovce se již na podmáčeném terénu spíše bojovalo a domácí tři body udrželi.

V příštím kole jede Vřesina do Vávrovic. Štítina bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (asistent trenéra): První půlhodinu jsme měli zápas v režii my a proměnili jsme i své šance. Pak se hra vyrovnala. Druhý poločas už byl vyloženě bojovný se spoustou soubojů, faulů. Na těžkém terénu byla voda a my už výhru udrželi.

TJ Tatran Štítina
Klubový web: No... ve Vřesině, která okupuje druhou příčku tabulky bylo blízko k remíze. Hodíme to za hlavu a za týden zabereme...



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Čech [-] , K. Hofrichter [-] , J. Pagáč [-] , L. Vojáček [-] , P. Boček [-] (87. R. Cigán [-] ) , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] , T. Mrázek [-] (89. P. Strakoš [-] ) , J. Zavalský [-] (52. M. Boháč [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , D. Vavrečka [-] (76. F. Graf [-] ) , P. Škroch [-] , V. Watzlavik [-] (58. L. Postulka [-] ) , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , M. Harasim [-] (82. T. Halška [-] ) , T. Lehnert [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 42. P. Boček , 79. K. Hofrichter , 81. V. Čech , 89. T. Mrázek - 30. M. Harasim , 37. P. Škroch , 79. M. Vitásek , 87. M. Vitásek , 89. F. Graf .
Hráči zápasu: J. Lampart , K. Hofrichter .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PAVELEK Karel - VRBA Martin, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: remíza

Remíza - Oba týmy budou chtít napravit zaváhání v minulém kole.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Musíme odčinit zaváhání z minulého kola zvlášť když nabudu na utkání přítomen

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích