Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vyhrály 6:3


Branky


14. P. Kupka , 26. T. Rek , 36. P. Kupka , 45. J. Solnický , 78. V. Šenk , 88. D. Černý - 31. M. Hanák , 76. M. Hanák , 84. M. Hanák
15

Oba týmy si prohodily pořadatelství kvůli zatopenému hřišti v Dolních Životicích a výhru slavily domácí Těškovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o tři branky

Těškovice na své umělce v netradičním nedělním čase přívitaly mužstvo z Dolních Životic. Domácí začali aktivněji, když v první desetiminutovce třikrát pálili na hostující branku. Ve 14. minutě vystřelil Matěj Krayzel míč, který se odrazil od tyčky ke Kupkovi, jenž ho zasunul do sítě – 1:0. Další šance Brože, Reka a Vladimíra Šenka zůstaly nevyužity.  Ve 27. minutě se dostal balón po závaru v šestnáctce k Rekovi, jehož centr díky větru zapadl do brány – 2:0. Po půl hodině hry vystřelil tvrdou střelu hostující Hanák a i když si brankář Lazecký na míč sáhl, tak střela skončila pod břevnem – 2:1. Ve 36. minutě našel centr Jedličky Kupku, který nadvakrát překonal Kramného – 3:1. V závěru poločasu přímý kop Reka vypadl gólmanovi z rukou míč a skončil za brankovou čarou – 4:1. 

Oba týmy daly po dvou gólech

Druhý poločas začali hosté aktivněji, ale jejich střelecký pokus vyrazil Lazecký na rohový kop. Po hodině hry se neujala na druhé straně střela Jana Šenka a skóre nezměnilo ani po střeleckých pokusech Vladimíra Šenka a Matěje Krayzla. Hostům se podařilo snížit čtvrt hodiny před koncem, když křižnou střelou umístil míč do kasy Hanák – 4:2. Odpověď Těškovic byla okamžitá. Střelu Jana Šenka gólman vyrazil a dobíhající Strojil byl sražen a penaltu kopl k tyči Vladimír Šenk – 5:2. Šest minut před koncem se za domácí obranu dostal Hanák, který střelou k levé tyči završil hattrick – 5:3. Tečku za zápasem udělal v 85. minutě Černý, jenž proměnil po akci po ose Vladimír Šenk a Juchelka svůj samostatný nájezd – 6:3.

 

Těškovice příští sobotu přivítají Melč. Dolní Životice jedou v neděli do Píště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Utkání se sehrálo za silného větru a místy to byla spíše kopaná a boj s větrem o míč. Přesto jsme si vytvořili více brankových šancí a zaslouženě zvítězili.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Byl to pro nás specifický zápas, protože hodina půl před začátkem se měnilo pořadatelství kvůli tomu, že naše hřiště bylo pod vodou. Byla to akce kulový blesk, kdy jsme se narychlo domluvili a přejeli jsme do Těškovic. Zápas moc fotbalové krásny nepobral, protože byl velký vítr, déšť a hrála se kopaná nahoru dolů. Domácí byli o něco lepší, rychlejší a do čeho kopli, tak jim spadlo do branky. Jediné pozitivum je, že jsme se dali venku tři góly, ale nic platné nám to nebylo.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - M. Krayzel [-] (82. D. Sedlák [-] ) , T. Rek [-] (82. D. Krayzel [-] ) , P. Jedlička [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] (66. D. Juchelka [-] ) , J. Šenk [-] , V. Binar [-] (46. D. Černý [-] ) , L. Brož [-] (35. J. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] , O. Strojil [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - V. Palyza [-] , J. Leifert [-] (59. O. Jasník [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , M. Tengler [-] (87. R. Pavlíček [-] ) , M. Smuda [-] (58. F. Elbl [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (69. P. Pohaněl [-] ) , M. Procházka [-]

ŽK: 49. J. Leifert , 52. M. Smuda , 55. M. Hanák , 86. V. Palyza .
Hráči zápasu: P. Kupka - M. Hanák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - THIEMEL Karel, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostí - Těškovice potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Životice jsou doma silné a potvrdí to

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích