2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová porazila Litultovice


Branky


15

Březová vyhrála o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Březová přivítala na svém hřišti celek z Litultovic. V první čtvrthodině byly Litultovice mírně lepší, ale branku domácích ohrozili jen střelou Haase, která minula branku domácího celku. Domácí pak z první akce dokázali skórovat, když střela kapitána Šustka s pomocí větru zaplula do litultovické kasy – 1:0. Od této chvíle byla Březová lepším týmem a diktovala tempo hry. Druhou branku pak přidala Březová v 37. minutě, když po pěkné kombinaci našel René Cihlář Budu, který pohodlně skóroval do odkryté branky - 2:0. V závěru poločasu byl vyloučen domácí Buranyč, ale ve zbytku poločasu se už nic nestalo.

Březová výhru udržela

Hosté pak ve druhém poločasu se snažili něco udělat s nepříznivým výsledkem zápasu. Byli sice aktivnější, dostávali se do náznaků šancí. Největší šanci spálil Adamčík, který se nedokázal trefit do zcela odkryté branky. Byla to ale Březová, která mohla skóre navýšit, ale samostatné nájezdy Tomáše Křenka, René Cihláře, kapitána Šustka a Martina Šuhajíka ke gólu nevedly, protože je dokázal vždy vylapat brankář Toporčák. Na druhé straně mohl v samém závěru snížit Doležel, ale jeho hlavička po centru Haase zamířila těsně vedle. Březová si tak dokráčela pro výhru a tři body. 

 

Březová jede do Štítiny. Litultovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Hrálo se v silném větru, a my jsme se asi čtvrthodiny rozkoukávali. Pak jsme dali šťastný gól a před přestávkou jsme přidali druhý. Ve druhé půli jsme sice hráli o deseti, ale mohli jsme přidat snad pět branek ze samostatných nájezdů. Výhru jsme si dle mě zasloužili.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Dnes to bylo náročné, hlavně k vůli silnému větru. Nebylo to moc fotbalové. Soupeř proměnil šance, i když náš gólman taky dost vychytal. Škoda, že jsme v druhém poločase nevyužili početní převahu. Z naší strany byla alespoň snaha, bohužel to nestačilo.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Buranyč [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] (77. D. Kopytko [-] ) , R. Cihlář [-] (88. O. Schustek [-] ) , T. Křenek [-] (82. R. Lichovník [-] ) , J. Kostera [-] (89. J. Kříž [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - L. Hlub [-] (64. Š. Šťavík [-] ) , A. Vaculík [-] , T. Bartoš [-] (64. M. Drápal [-] ) , J. Tengler [-] , M. Šeuer [-] (80. L. Včelka [-] ) , O. Minarčík [-] , O. Haas [-] , D. Lebeda [-] (54. O. Adamčík [-] ) , P. Fiala [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 27. P. Křenek , 37. J. Buranyč , 89. M. Šuhajík - 76. M. Šeuer . ČK: 41. J. Buranyč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HRUBÝ Heinz, HAAS Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích - Litultovicím se příliš nedaří na venkovních hřištích.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice na venkovním hřišti bez podpory jsou bezzubé a odjedou s prázdnou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích