2:1
(1:0)
65. D. Ivan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vyhrály gólem z poslední minuty


Branky


15

Jakartovice vyhrály o jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

Hodně emocí vyvolal zápas v Jakartovicích kam přijel ze druhé strany okresu Píšť. Hrála se vyrovnaná partie, kdy první poločas byla lepší domácí parta, druhý zase hostující. Obě družiny v každém poločase využily toho, že hrají s větrme v zádech. Za domácí se dostal do náznaků příležitostí Poštulka a po něm Sváček. Píšť zazdila samostatný nájezd Davida Mrvy. V první půli se dostaly Jakartovice do vedení pět minut před přestávkou, když ve středu hřiště vybojoval míč Sváček, který jej posunul na Pekárka, jenž obstřelil brankáře Lišku – 1:0. Píšť mohla vyrovnat, když se do šance probíjel Kudlík, ale v rozhodujícím okamžiku netrefil míč. 

Píšť srovnala, Jakartovice rozhodly

Píšť začala druhý poločas lépe. Byla lepší na míči, ale dostala se jen k několilka centrům. Hostům se pak podařilo srovnat krok v 65. minutě, když se po centru ze strany dostal k míči Pawlenka, který nahrávkou pod sebe našel Ivana, který propálil Janecha - 1:1. Hodně emocí vyvolal okamžik v 82. minutě, kdy hosté dosáhli gólu Grabicou, ale praporek rozhodčího signalizoval ofsajd. Emoce neudržel hostující trenér Žižka, který následně dostal červenou kartu. V závěru ještě byl vyloučen hostující Jaroš a domácí přesilovku využili vzápětí, když se z brejku geniálně trefil Bartusek a zajistil domácím šťastné tři body – 2:1.

 

Jakartovice jedou do Kylešovic. Píšť bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Byl to vyrovnaný zápas, kdy my jsme byli lepší v prvním, oni v druhém poločase. My se na konci poločasu ujali vedení. Hosté ve druhém vyrovnali a dali branku, která měla podle mě platit, ale nebyla uznaná pro ofsajd. Na konci jim vyloučili ještě hráče a my pak z brejku dali rozhodující branku.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Tragédie od všech aktérů na hřišti.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - O. Šimon [-] , M. Sváček [-] (90. L. Martinka [-] ) , D. Filip [-] (75. T. Bartusek [-] ) , R. Mička [-] , M. Pluschke [-] , K. Török [-] , J. Hajduk [-] , F. Havlíček [-] , D. Pekárek [-] , M. Poštulka [-] (68. R. Holub [-] )

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - D. Ivan [-] , J. Jonek [-] , D. Mrva [-] (81. F. Grabica [-] ) , O. Vlha [-] , L. Svoboda [-] (57. M. Pawlenka [-] ) , P. Moric [-] , M. Habura [-] , T. Jaroš [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

ŽK: 15. O. Šimon , 84. M. Pluschke - 15. T. Jaroš , 19. P. Moric , 19. D. Mrva , 26. O. Vlha . ČK: 82. P. Žižka , 89. T. Jaroš .
Hráči zápasu: M. Sváček , D. Pekárek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: PUFFLER Jan - GANČAŘ Jakub, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostí - Píšť se bude snažit dotáhnout na Jakartovice v tabulce, proto čekám, že do zápasu dají o něco víc než soupeř.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Velmi těžko hodnotit zápas, kde nevím jak se zrovna Píšť sejde, ale předpokládám, že těsně vyhrají domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích