Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vyhrály nad Komárovem


Branky


15

Vávrovice vyhrály o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o tři branky

Na podmáčeném a těžkém terénu přivítaly Vávrovice mužstvo z Komárova. Vávrovice měly raketový vstup do zápasu, když hned v první minutě dostal Pchálek balón od Leiferta, a kopl ho nekompromisně do brány – 1:0.  Po půl hodině hry přehodil Jan Lichovník dloubákem hostující obranu, za níž si naběhl Chryczyk a míč šoupl do svatyně – 2:0. Hosté snížili po standartní situaci, kterou zahrával Thomas, a nedorozumění domácího brankáře Tesaře s obráncem využil Židek – 2:1. Komárov mohl vyrovnat, ale Štindlův centr zleva promáchl Thomas. O chvíli později však domácí vedli o dvě branky, když Schneider namazal Mruskovi, který míč zatáhl na okraj velkého vápna a střelou napnul hostující síť – 3:1. Zkorigovat mohl Srubek, ale jeho střela s přispěním teče domácího obránce skončila mimo tři tyče. V závěru poločasu ještě krásně vnikl do velkého vápna Jan Lichovník, který neomylně nahrál Mruskovi, jenž zavěsil – 4:1.

Vávrovice přidaly ještě jednu branku

Ve druhém poločase se odehrával v režii Komárova, který nebyl schopný procedit míč do sítě. V nadějné šanci se objevil Chovanec, který obehrál tři protihráče, ale místo přihrávky nastřelil domácího obránce. V další příležitosti po centru Matrosze se objevil opět Chovanec, jehož lobovanou hlavičku vytáhl brankář Tesař na roh. O chvíli později se do role střelce vžil Matrosz, ale minul domácí branku. I domácí si vypracovali nějaké šance, ale Mrusek s Jakubem Lichovníkem nemířili přesně. Deset minut před koncem nakopl Jan Lichovník míč dopředu, kde ho potáhl Mrusek a prostředkem nahrál na volného Jakuba Lichovníka, jenž obstřelil brankáře Pelce - 5:1. 

 

Vávrovice v příštím kole budou hostit Vřesinu. Komárov změří síly se Závadou.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Hrálo se na totálně zabahněném a zničeném hřišti. Měli jsme dobrý vstup do zápasu a dařilo se nám proměňovat naše šance, a proto jsme vyhráli.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Gratuluji domácím k výhře, ještě bych jim chtěl poděkovat, že nám vyšli vstříc k přeložení zápasu. Hrálo se na těžkém podmáčeném terénu, který byl těžký pro oba týmy. Zní to jako asi ohraná písnička, ale nezachytili jsme začátek utkání a inkasovali z prvního útoku. Potom jsme hru vyrovnali, měli jsme územní převahu, ale dostali jsme gól na 2:0. Pak jsme snížili, ale přišel desetiminutový výpadek a dostali jsme dva góly. Druhý poločas jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme pořádně vystřelit, i když jsme měli balón pořád na kopačkách. Místo toho, aby zápas skončil 5:4, tak skončil 5:1. Takový příděl jsme si nezasloužili.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] (81. D. Šenk [-] ) , J. Laifert [-] (64. Š. Kuzník [-] ) , V. Pchálek [-] (75. J. Morbitzer [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Šubert [-] - V. Chovanec [-] (88. T. Kyjovský [-] ) - D. Thomas [-] (69. P. Rychtar [-] ) , M. Vácha [-] (53. R. Matrosz [-] ) , R. Neuwirth [-] (77. L. Kerlin [-] ) , J. Srubek [-] , M. Hřivnáč [-] , T. Kreisel [-] , A. Židek [-] , J. Štindl [-]

ŽK: 21. J. Štindl .
Hráči zápasu: J. Lichovník , J. Morisch , O. Levák .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matyáš Holčapek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích - Vávrovice jsou doma ještě neporaženy, tato bilance bude pokračovat i nadále.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Vávrovice jsou doma silné a v mini opavském derby Komárov udolají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích