Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina deklasovala Kylešovice


16

Vřesina nasázela Kylešovicím třináct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina zlomila soupeře na konci poločasu

Vřesina vysoko doma porazila mužstvo z Kylešovic. Hned ve druhé minutě vyslal Zavalský do samostatného nájezdu Bočka, který přelstil brankáře – 1:0. O dvě minuty později se uvolnil ve středu hřiště Sedláček a z brejku zavěsil – 1:1. V 6. minutě hlavičkoval Vojáček nad branku. O dvě minuty později po centru Bočka poslal míč nad Zavalský.  V 11. minutě si Sedláček situaci jak přes kopírák zopakoval a otočil skóre – 1:2. Po čtvrthodině hry sklepl hlavou Hoftrichter míč na Zavalského, který přehodil brankáře – 2:2. Kylešovice dokonce mohly jít znovu do vedení, ale Dočkal dvakrát selhal v samostatném nájezdu. V závěru poločasu zavěsil hlavou Boček po rohovém kopu Čecha – 3:2. O chvíli později doklepl přihrávku Mrázka do prázdné kasy Otáhal – 4:2. 

Vřesina dala devět branek

Ve 47. minutě zakončil po přihrávce Zavalského netradičně levačkou Boček – 5:2. O osm minut později se po centru Čecha ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Vojtěch Kocián a zavěsil – 6:2. Po hodině hry se po rohovém kopu Čecha radoval z branky Vojáček – 7:2. V 65. minutě proměnil penaltu po faulu na Bočka Mrázek – 8:2. V 77. minutě samotný Boček nedal brankáři žádnou šanci – 9:2. Potupnou desítku nadělil hostům po přímém kopu Čecha Vojtěch Kocián – 10:2. V 82. minutě odcentroval Vojáček a Vojtěch Kocián protrhl málem síť - 11:2. O dvě minuty později vystřelil Boček bodlem jako z kanónu a brankář opět lovil míč ze své sítě - 12:2. Demolici hostů dokončil přímým kopem Čech, když využil špatného postavení hostujcího brankáře - 13:2. Vřesina se po výhře dostala do čela tabulky.

 

Vřesina zajíždí do Litultovic. Kylešovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Soupeř odehrál vskutku výborný zápas a ze začátku utkání nás zaskočil, ale následně jsme potvrdili papírové předpoklady.

FK Kylešovice
René Černohorský (trenér): Ostudný výsledek, ale na druhé straně se nemusíme za výkon stydět, jsme aspoň ti, kteří nastoupí do zápasu a snažíme se to uhrát. Do poločasu jsme byli rovnocenným soupeřem, kdy dokonce si myslím, že jsme byli lepším mužstvem. Zlomili nás dvě branky v závěru poločasu a od té chvíle to šlo s námi z kopce. Určitě kromě počasí to byl pro diváky zajímavý zápas a když už nic, tak aspoň viděli plno branek.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] (70. R. Horejsek [-] ) - J. Zavalský [-] (65. R. Cigán [-] ) , V. Čech [-] , K. Hofrichter [-] , J. Pagáč [-] , J. Kučera [-] (20. V. Kocian [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] , T. Mrázek [-] , L. Vojáček [-]

FK Kylešovice
J. Černý [-] - M. Rampáček [-] , T. Felkel [-] (65. T. Dihel [-] ) , M. Vavrečka [-] , V. Dočkal [-] , P. Adamczyk [-] , V. Černohorský [-] , M. Sedláček [-] , F. Otipka [-] , J. Fruncek [-] (60. P. Kozelek [-] ) , P. Anděl [-] (55. V. Kukla [-] )

Hráči zápasu: J. Lampart , T. Mrázek , P. Boček .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Přál bych Kylešovicím aspoň bod, ale z Vřesiny bohužel pojedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

jinak to nevidím

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích