O. Gargoš 31. (vl.)
T. Matyáš 76.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vydřely důležité tři body


Branky


31. O. Gargoš (vl.) , 76. T. Matyáš
16

Jakartovice vyhrály o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice šly do vedení vlastní brankou

V utkání o šest bodů přívítaly Jakartovice na svém trávníku mužstvo ze Závady. V nepříliš pohledném zápase byla v první půli o něco lepší Závada. Ta hrozila hlavně z nebezpečných rohových kopů. Dokonce dvakrát z nich nastřelila Staňem tyčku. Jakartovice míče pouze nakopávaly dopředu a nebyly schopni dostat se do zakončení. Domácí se dostali k první kloudné akci až po půlhodině hry, když dlouhý nákop brankáře Janecha prodloužil Sváček tak, že si hostující obránce Gargoš nešťastně vsítil vlastní branku – 1:0.  

Jakartovice výhru pojistily

I začátek druhé půle vyšel lépe hostující družině, kdy mohl vyrovnat Petráš, ale jeho nájezd z úhlu parádně vyrazil Janech. Pak se po rohovém kopu dsotal míč k závadskému Léblovi, ale ten ho nedokázal protlačit do sítě. Druhou branku pak Jakartovice přidaly v 76. minutě, když prudkou střelu Töröka tečoval Matyáš za záda brankáře Krajíčka – 2:0. V závěru ještě mohly Jakartovice přidat i třetí branku, ale žádnou příležitost už nevyužily. Poštulka netrefil prázdnou branku, Töröka vychatal brankář Krajíček, stejně se vedlo i Hlaváčovi. V samém závěru špatně zpracoval míč Havlíček a gólman mu příležitost sebral. Domácí to však mrzet nemuselo, protože si důležité tři body už nenechali vzít.

 

Jakartovice v příštím kole jedou do Těškovic. Závada doma bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martínka (trenér): V prvním poločase jsme hráli stejně špatně jako v Melči, tzn. nehráli jsme vůbec nic. Jenom jsme nakopávali balón dopředu, přesto jsme se ujali šťastnou brankou vedení. Ve druhém poločase jsme hru zlepšili a v 70. minutě jsme přidali druhou branku. Pak jsme si vypracovali další šance, ale ty už jsme neproměnili.

TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Byl to zápas o jedné chybě, která nás stála body. Začali jsme hrát otevřený fotbal a soupeř nás ohrožoval pouze dlouhými nákopy. Dali jsme dvě tyčky, bohužel pak jsme si dali vlastního góla. Ve druhé půli jsme hráli úplně stejně. Soupeř betonoval a hrozil z brejků. Jeden mu vyšel a tím rozhodl zápas.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Sváček [-] (63. T. Matyáš [-] ) , J. Hlaváč [-] , J. Hajduk [-] , D. Filip [-] (81. F. Havlíček [-] ) , R. Mička [-] , K. Török [-] , M. Poštulka [-] (87. R. Holub [-] ) , M. Pluschke [-] (83. L. Martinka [-] ) , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] (46. M. Kozel [-] ) , M. Štefek [-] , O. Gargoš [-] (46. J. Lébl [-] ) , M. Krupa [-] (73. R. Švidrnoch [-] ) , D. Štefek [-] , P. Petraš [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , R. Vitásek [-] , M. Slončík [-]

ŽK: 58. P. Heinzke , 79. D. Filip - 55. M. Slončík .
Hráči zápasu: M. Janech , P. Heinzke , J. Hajduk .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra hostů

V tomhle zápase zkusím nečekanou výhru hostů, a proto tipuji dvojku.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Jakartovice jsou sice oslabené oproti loňskému roku, ale v Závadě uspějí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů