1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice zaskočily favorizované Stěbořice


Branky


16

Těškovice vyválčily tři body z horké půdy ze Stěbořic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice šly do vedení

K obrovskému překvapení došlo na hřišti favorizovaných Stěbořic, které prohrály s Těškovicemi. V úvodu zápasu si vypracovali domácí dvě šance. Obě Jakubu Fidlerovi vychytal brankář Lazecký. Při té druhé vyrazil konečny prstů balón na břevno. Ve dvanácté respektivě ve čtrnácté minutě skončily střelecké pokusy Matěje Krayzla a Iljíka jen v rukavících domácího brankáře. Po čtvrthodině hry pak vyrobila domácí obrana fatální chybu, když její rozehrávku zachytil aktivní Matěj Krayzel a hokejovým blafákem pokořil brankáře Loserta – 0:1. Ve 21. minutě uhasil hostující brankář Lazecký včasným vyběhnutím za šestnáctku šanci domácího týmu. Po půl hodině hry přesprintoval Matěj Krayzel domácí stoppery, ale jeho střela skončila těsně vedle branky. Tři minuty před koncem poločasu skončila domácí hlavička vedle hostující svatyně.

Oba soupeři dali po gólu

V úvodu druhé půle se dostal do nadějné příležitosti hostující kapitán Vladimír Šenk, ale střela se mu svezla z kopačky. Pak už převzali taktovku hry domácí a uzamkli hosty před jejich pokutovým územím. Stěbořice srovnaly krok se soupeřem po hodině hry, když centr Krále nadvakrát dokázal dopravit do sítě Josefus – 1:1. Stěbořice pokračovaly v tlaku, ale nedokázali dopravit míč do branky. Šok pro domácí přišel třináct minut před koncem, když vysunul Kupka Illíka, jehož střelu ještě Losert vyrazil, ale jen ke Strojilovi, který s ledovým klidem posadil na zadek obránce a brankáře a pohodlně zavěsil – 1:2. V závěrečné desetiminutovce si domácí vypracovali tlak a spoustu šancí. Král nastřelil pouze boční síť. Kokoškovu střelu vytáhl brankář Lazecký na roh. V dalších šancích sehnali Jakub Fiedler a Jamnický. Těškovice obětavým výkonem na hraně seběobětování už tři body udržely.

 

Stěbořice v příštím kole jedou do Píště. Těškovice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Do desáté minuty jsme zahodili dvě šance, pak se hra vyrovnala a soupeř po naši chybě střelil gól. Do konce poločasu se toho moc nestalo. Druhý poločas jsme začali výborně, soupeře jsme zatlačili a dokázali jsme vyrovnat. Pak se hrálo prakticky na jednu branku a hosté z ojedinělého brejku střelili vítěznou branku. Pak jsme měli spoustu šancí, ale soupeř hrál obětavě a zvítězil se štěstím.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí mužstva): Podařilo se nám přečkat očekávaný úvodní nápor domácích a neinkasovat. Díky maximální bojovnosti celého mužstva a výborné defenzívě jsme pak využívali rychlých breaků ke skórování, což se nám podařilo. Domů tak vezeme velmi cenné 3 body. Děkujeme touto cestou hojnému počtu těškovických fandů za hlasivkovou podporu, kteří nám místy vytvářeli domácí prostředí.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] (85. M. Paleta [-] ) , M. Josefus [-] , T. Král [-] , V. Graca [-] (46. M. Dietrich [-] ) , R. Kokošek [-] (88. O. Fidler [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (68. P. Prusek [-] ) , P. Čavera [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - P. Kupka [-] , M. Krayzel [-] (76. M. Hoza [-] ) , O. Strojil [-] (90. D. Sedlák [-] ) , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , P. Jedlička [-] , L. Brož [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 33. M. Josefus - 43. P. Jedlička , 56. V. Šenk , 68. O. Strojil .
Hráči zápasu: R. Kokošek - L. Brož .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLÁK Jiří - HENNIG Antonín, ŠIKORA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Může to být klidně vyrovnaný zápas, ale tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice jsou doma silné :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích