4:3
(2:3)
12. D. Gryz
25. L. Staňo
45. D. Štefek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová otočila ve druhém poločase


Branky


27. M. Šuhajík , 40. J. Kříž , 47. L. Lyčka , 70. R. Cihlář - 12. D. Gryz , 25. L. Staňo , 45. D. Štefek (p.)
20

Brankové přestřelce dala Březová o jednu branku víc než Závada.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada těsně vedla

Ve 12. minutě dlouhý aut Drahoráda našel na penaltě Gryze, jenž pohodlně překonal brankáře Hromadu – 0:1. Ve 25. minutě našla krásná kolmice mezi domácí stopery Staňa, který tváří v tvář zachoval chladnou hlavu a po druhé dopravil míč do sítě – 0:2. Březová snížila o dvě minuty později, když v nedorozumění v obraně využil René Cihlář, který vyslal do volného prostoru Martina Šuhajíka, jenž pokořil gólmana Krajíčka – 1:2. Srovnat mohl Jakub Šuhajík, ale jeho střela rozezvučela pouze tyčku domácí kasy. Pět minut před koncem poločasu vnikl do pokutového území Kříž, který srovnal účet utkání – 2:2. Těsně před odchodem do kabin dostala Závada možnost zahrávat pokutový kop, který s ledovým klidem proměnil kapitán Daniel Štefek – 2:3. 

Březová dvěma góly zápas otočila

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, když centr Martina Šuhajíka se štěstím dopravil do kasy Lumír Lyčka – 3:3. Závada hned v zápětí mohla jít do vedení, ale samostatný nájezd Lébla vyčapal brankář Hromada. Poté se zrodily šance na druhé straně, ale ani Drašák, ani René Cihlář, a ani Jakub Šuhajík nedokázali míč dopravit do sítě. Rozhodující branka zápasu padla dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když si na přímý kop kapitána Šustka naběhl René Cihlář a nohou sklepl míč do brány – 4:3. V poslední dvacetiminutovce Březová zkušeně hru kouskovala, a navíc ji nahrálo do karet vyloučení hostujícího Gryze deset minut před koncem zápasu. Domácí si již tak tři body pohlídali. 

 

Březová jede příští kolo do Těškovic. Závada přivitá favorita ze Stěbořic.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Dneska to nebylo zase tak špatné z naší strany. Drželi jsme na kopačkách více balón. Bohužel jsme dostali po našich chybách dva góly a pracně jsme skóre srovnávali. Těsně před přestávkou jsme dostali z penalty i třetí branku. Nástup do druhého poločasu nám vyšel. Dokázali jsme srovnat a pak jsme měli i hodně šancí. Proměnili jsme až tu dvacet minut před koncem. Pak jsme hru kouskovali a dokázali jsme výhru už udržet. Bohužel v každém zápase zatím rotujeme se sestavou, takže tři body bereme a dnes jsem spokojen i se hrou.

TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Soupeř na nás vlítl, ale my jsme dávali góly. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení a mysleli jsme, že to bude snadný zápas. Bohužel po našich chybách soupeř vyrovnal. V závěru poločasu jsme z penalty šli opět do vedení. V úvodu druhého poločasu jsme dostali opět zbytečnou branku a soupeř srovnal. Dvacet minut před koncem jsme dostali i čtvrtou, jak se později ukázalo rozhodující branku. Zápas jsme si prohráli vysloveně sami a jsem zklamán.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Kříž [-] (46. D. Kopytko [-] ) , I. Lyčka [-] , L. Lyčka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (76. O. Schustek [-] ) , R. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Lébl [-] , M. Štefek [-] , L. Staňo [-] (62. V. Chříbek [-] ) , M. Slončík [-] , P. Petraš [-] , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , R. Vitásek [-] , O. Gargoš [-]

ŽK: 7. O. Gargoš , 81. D. Gryz . ČK: 81. D. Gryz .
Hráči zápasu: T. Křenek - M. Slončík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KRZISCH Roman (N), LICHOVNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

defenzivní styl Závady alá autobus nebude v Březové platit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Březova je doma silná, tak Závada pojede domu bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích