M. Pluschke 41. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice o výhře rozhodly v nastavení zápasu


Branky


41. M. Pluschke (p.) - 36. M. Hanák , 90. J. Tengler
20

Dolní Životice těsně vyhrály v Jakartovicích a připsaly si první tři body v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Začátek zápasu vyšel lépe domácí družině z Jakartovic. Nejdříve se sám před brankářem zjevil Sváček, jehož pokus brankář Otipka vytáhl na roh. O chvíli později Török zamířil těsně vedle tyčky. Ve 20. minutě si vypracovali šanci Dolní Životice, ale Hanákův pokus vykopl z brankové čáry domácí hráč. Do vedení se dostali hosté ve 36. minutě, když po lajně utekl Leifert a jeho razantní centr sklepl hlavou do brány Hanák – 0:1. O pět minut později zahrál hostující hráč ve vápně rukou a penaltu zkušeně proměnil matador Pluschke – 1:1. Do kabin se tak šlo do nerozhodného stavu.

Dolní Životice rozhodly o výhře v závěru utkání

Ve druhém poločase byly opticky lepším týmem Dolní Životice, ale jejich snaha končila pouze před domácí šestnáctkou. Oba týmy se snažily nakopávat míče hlavě na své útočníky. V 75. minutě zahrával hostující Jiří Tengler úřímý kop, který ale skončil nad břevnem domácí svatyně. V 89. minutě byl vyloučen hostující Leifert, který nedovoleně, ale takticky zastavil nebezpečnou akci domácích. A když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, napřáhl z přímého kopu Jiří Tengler a jeho tečovaná střela zaplula za záda domácího brankáře Ondrusze – 1:2.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Melče. Dolní Životice zajíždějí do Komárova. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martínka (trenér): Zápas bych rozdělil na dvě části, kdy v prvním poločase jsme byli lepší my a ve druhém hosté, kteří nakonec v nastavení rozhodli o vítězství. Byl to podle mě typický remízový zápas. Bohužel se trápíme v rozehrávce, hrajeme na náhodu a není to dobré. Snad se to zlepší.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Fotbal z obou stran nepobral moc krásy a byla to spíše překopávána. Domácí byli do 15. minuty lepším týmem, ale náš gólman chytil jejich šance. Do poločasu jsme se ujali vedení, ale domácí stačili skóre srovnat. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, kdy se hodně nakopávalo a moc šancí nebylo. V závěru jsme dostali červenou kartu. V nastaveném čase se nám povedl přímý kop a my šťastně zvítězili.



Sestavy


FK Jakartovice
P. Ondrusz [-] - M. Sváček [-] , J. Hajduk [-] (58. L. Martinka [-] ) , F. Havlíček [-] (68. D. Filip [-] ) , O. Šimon [-] (90. R. Holub [-] ) , R. Mička [-] , K. Török [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , F. Elbl [-] (46. M. Procházka [-] ) , M. Tengler [-] , J. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] (90. V. Palyza [-] ) , M. Elbl [-] (46. M. Smuda [-] ) , L. Kunc [-] , M. Pumr [-] (60. M. Váleček [-] ) , L. Štrbík [-] (65. P. Pohaněl [-] )

ŽK: 84. R. Mička - 72. J. Leifert . ČK: 89. J. Leifert .
Hráči zápasu: P. Ondrusz , D. Pekárek - V. Otipka .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - PAVELEK Karel, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hra hostů bude na domácí platit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Podle mě remízový zápas a body si teda budou rozdělit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích