1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil nerozhodně


Branky


20

Oba soupeři vstřelili po gólu, a proto zápas skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť šla do vedení

V tomto utkání byli favorité domácí borci ze Slávie. Už jen pro domácí podmínky a taky, že loni byli aspiranti na postup a pořád mají ve své ekipě zvučnější jména než hosté. Však taky na hosty vlítli a v prvé půli byli více aktivnější, nebezpečnější. Hosty pustili k první kloudnější akci až v 17.minutě. To se dostal do kontru Vavrečka,našel  na šestnástce Stoklasu, ale ten střílel do středu brány. Jinak Štítina hraje nepřesně,nepřihraje si a tím pádem se brání. Domácím zase chybí finální přihrávka....Například se Karel Moric uvolnil na hostující levé straně přes dva hráče, ale v poslední fázi Vojta Waclawik dobře odvrátil před útočníky. Ve 34.minutě se při vysokém míči srazili oba stopeři, k míči se lehce dostal Stoklasa, jenž okamžitě loboval na třiceti metrech domácího gólmana a ten s vypětím všech sil a štěstím, volejbalově na brankové čáře zabránil ke skórování. Pět minut před pauzou vyslal pumelici z 25 metrů Vavrečka, která skončila na břevně. Z protiútoku hosté nepokryli centrujícího Ivana a Kudlík vrátil přes malé vápno na Haburu a ten to měl jednoduché -1:0.

Štítina vyrovnala

Trenér Maisel provedl v půli dvě střídání. Posílil dvakrát ofenzívu a za odměnu,hned po pěti minutách načechral střídající Krumpholz míč pro Gattnara a ten se z výskoku nemýlil - 1:1. Potom obstřeloval Vitáska Ivan, ale neskóroval.Následovalo přečíslení domácích 3 na 1 dobře se však vrátil Vavrečka a Moric nedobře zakončil hlavou. Tentýž hráč ještě hlavou trefil břevno. A poslední pětiminutovka sice byla ze strany Píště hodně nepříjemná avšak co se týče zakončení - jalová.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Nebyl to špatný výkon jen prostě bohužel jsme byly neskutečné špatní v zakončení, bod je málo.

TJ Tatran Štítina
Klubový web: Jsme rádi, že v soutěži sbíráme bodíky a jsme v trojici mužstev ,které neprohráli...



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Moric [-] - M. Kovář [-] (86. [-] ) , T. Kudlík [-] , O. Vlha [-] , O. Kalivoda [-] (69. O. Zug [-] ) , L. Mrva [-] , L. Svoboda [-] (63. M. Pawlenka [-] ) , M. Habura [-] , D. Ivan [-] , T. Jaroš [-] , K. Moric [-] (73. P. Žižka [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - V. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] (83. P. Škroch [-] ) , L. Postulka [-] (46. J. Krumpholz [-] ) , D. Vavrečka [-] , M. Harasim [-] , P. Stoklasa [-] (46. F. Graf [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Lehnert [-] , D. Watzlavik [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 53. M. Kovář , 60. K. Moric , 70. O. Zug , 70. T. Jaroš - 55. J. Krumpholz , 60. T. Lehnert .
Hráči zápasu: M. Habura - J. Gattnar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLÁK Jiří - RUČKA Jakub, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Píšť loni černý team soutěže, letos však hodně hráčů odešlo, těžký zápas ale věřím, že domácí ty tři body urvou, takže 1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde tipuji remku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích