3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka skončila nerozhodně


Branky


18. D. Solný , 33. D. Solný , 70. D. Solný - 36. D. Pekárek , 39. M. Pluschke (p.) , 54. D. Pekárek
20

Komárov se o body podělil s Jakartovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Komárov přivítal v neděli mužstvo z Jakartovic. V 18. minutě se ujala domácí letka vedení, když hostující obrana namazala Solnému, který zkušeně pokořil Ondrusze – 1:0. Ve 33. minutě vysunul Kreisel za obranu Solného, který si se samostatným nájezdem už věděl rady – 2:0. Na 3:0 mohl po střele Solného zvýšit Chovanec, ale nezakončil přesně. Ve 36. minutě byl faulován před pokutovým územím domácích Šimon. Míč si k přímému kopu postavil Pekárek a nádherně vymetl pravou šibenici – 2:1. Pět minut před přestávkou si nešťastně ve vápně nastřelil ruku domácích Šubert a pokutový kop s ledovým klidem proměnil matador Pluschke – 2:2.

Oba soupeři přidali po gólu

Jakartovice dovršily výsledkový obrat deset minut po pauze, když udělali domácí zadáci fatální chybu a Pekárek skóroval do prázdné branky – 2:3. Komárov vrhl všechny své síly do útoku a zahazoval jednu šanci za druhou, když motorem jejich akcí byl Neuwirth. Nejdříve Novák zahodil stoprocentní šanci, když nedokázal dopravit míč do odkryté branky. O chvíli později Srubek hlavičkou orazítkoval tyč. I Solného střela skončila na brankové konstrukci. Zaslouženého vyrovnání se Komárov dočkal dvacet minut před koncem, když Solný z přímého kopu umístil míč k tyči – 3:3. Až do konce zápasu Komárov hosty tlačil. Ti se zmohli jen na nakopávané míče, které zkušeně posbíral brankář Pelc. Zápas tak dospěl k remízovému konci.

 

Komárov příště jede do Litultovic. Štítina bude hostit Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Ztratili jsme dva body. Po vyrovnané první půli jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme neproměnili stoprocentní šanci, kdy Novák netrefil prázdnou branku. Hosté si defacto kromě gólu nevytvořili žádnou šanci. I takový je bohužel fotbal. Škoda, že jsme v prvním poločase nedali na 3:0. Musím, ale tým pochválit, protože všichni bojovali a i za nepříznivého stavu se snažili výsledek otočit a nepouštět hosty do šancí.

FK Jakartovice
Josef Martínka (trenér): Začali jsme hodně špatně. Dostali jsme dva góly po našich chybách. Pak se nám podařilo výsledek otočit. Domácí, ale ve druhém poločase byli lepším týmem a skóre vyrovnali.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , M. Šubert [-] - M. Vácha [-] (60. J. Štindl [-] ) , J. Novák [-] , V. Chovanec [-] - J. Matoušek [-] , D. Solný [-] , R. Neuwirth [-] , T. Kreisel [-] , D. Kubala [-]

FK Jakartovice
P. Ondrusz [-] - J. Hajduk [-] , F. Havlíček [-] (89. R. Holub [-] ) , O. Šimon [-] , R. Mička [-] (74. L. Martinka [-] ) , K. Török [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] , J. Hlaváč [-] , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-]

ŽK: 83. M. Šubert , 87. J. Novák , 89. V. Chovanec - 59. D. Pekárek .
Hráči zápasu: D. Solný , R. Neuwirth - J. Hlaváč .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUKOVSKÝ Josef, PUFFLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Taky pro nás těžký zápas, Komárov nám nedá nic zadarmo, ale to ani my jim...bude to vyrovnaný zápas a věřím, že my se budeme radovat na konci, tím to zdravím krtka a doufám že nechal formu doma. Bude to dvojka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Komarov i v oslabené sestavě bez Solneho a dalsich opor porazili venku Kylesky, v plné sestavě doma potvrdi výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích