1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice těsně porazily Dolní Životice


Branky


20

Stěbořice o své výhře zhruba rozhodli dvacet minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Dolní Životice přivítaly v nedělním dopoledni vedoucí celek ze Stěbořic. Obě družiny v prvním poločase nenabídly divákům žádnou branku, přesto se hrála kvalitní kopaná. Obě mužstvo příkladně bojovala a hrálo se ve velkém tempu nahoru dolů. Za domácí se do nadějných příležitostí dostával Kunc a po něm Leifert. Oba však na brankáře Loserta nedokázali vyzrát. Stěbořice se dostaly do dvou samostatných nájezdů, ale oba zazdil Jamnický, když ho pokaždé vychytal brankář Otipka. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Stěbořice daly o jednu branku víc

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácí ekipě, když Hanák napřáhl z dvaceti metrů a míč se zatřepetal v šibenici hostující branky – 1:0. Stěbořice odpověděly hned z rozehrávky, když střela Havláska zamířila do cíleného zařízení a Otipka tak mohl míč lovit ze sítě – 1:1. Vítěznou branku střelily Stěbořice v 67. minutě, když Šmalec zatáhl míč do šestnáctky a před odkrytou brankou našel Burdu, jenž pohodlně zavěsil – 1:2. V poslední dvacetiminutovce si již Stěbořice těsnou výhru udržely, i když v závěrečné desetiminutovce hosty přitlačili. Do zajímavé šance se dostal Poháněl, ale neuspěl. V závěru ještě domácí marně reklamovali pokutový kop, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

 

Stěbořice budou hostit Melč. Dolní Životice pojedou do Jakartovic.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Bylo to velice kvalitní utkání. Hrálo se nahoru dolů. Podle mě byli hosté šťastnějším týmem, protože zápasu by spíše slušela remíza.

TJ Sokol Stěbořice
Roman Ondráček (asistent trenéra): Od začátku zápasu jsme měli nespočet šancí a hru pod kontrolou. Podle mě jsme zvítězili zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] (46. P. Pohaněl [-] ) , F. Elbl [-] , M. Tengler [-] , V. Palyza [-] , M. Smuda [-] (80. O. Jasník [-] ) , M. Hanák [-] , M. Elbl [-] , L. Kunc [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - P. Čavera [-] , T. Dietrich [-] , P. Vavrečka [-] , V. Graca [-] (28. D. Burda [-] ) , M. Dietrich [-] (82. F. Kramný [-] ) , K. Havlásek [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] (44. M. Paleta [-] ) , M. Josefus [-]

ŽK: 28. J. Leifert , 48. M. Elbl , 85. M. Smuda - 34. P. Vavrečka , 80. M. Jamnický .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ale Stěbořice proti nám hrály výborně, jde vidět, že to má hlavu a patu a jestli chtějí postoupit, tak tam musí vyhrát, takže 2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Steborice potvrdi kvalitu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů