Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


20

Březová doma remizovala s Melčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Melč měla do zápasu raketový vstup, když kapitán Martínek obelstil domácího obránce a z úhlu našel na pětce Chrena, který pohodlně zasunul míč do sítě – 0:1. Po čtvrt hodině hry vybojoval ve středu hřiště René Cihlář, který ho posunul na Tomáše Křenka, který ho vyslal nechytatelně k zadní tyči – 1:1. Do konce poločasu zahodili hosté šest vyložených šancí. Nejdříve po centru Martínka Chreno z pěti metrů nedokázal dopravit míč do sítě. Poté po prudkém centru Martínka nastřelil Chreno pouze gólmana Hromadu. O chvíli později mířila střela Prdy mimo tři tyče. Těsně před koncem poločasu nasměroval po rohovém kopu svou střelu Martínek jen těsně vedle. V úplném závěru poločasu byla Vlčkovi malá prázdná branka.

Ve druhém poločase přidali soupeři po jednom gólu

Osm minut po přestávce se však už Melč radovala z druhého gólu, když Martínek posadil z rohu míč na hlavu Matějka, který nadvakrát pokořil Hromadu – 1:2. V 57. minutě rozhodčí hostům neuznal branku, což vyvolalo v hostujícím týmu emoce, za které obdržel Matějek červenou kartu. Po hodině hry se dostal k tvrdé střele Buda, ale míč z jeho kopačky zatřásl pouze břevnem. Březová přesilovku využila v 68. minutě, když Šuhajík poslal přímý kop do brány – 2:2. V závěru mohla ještě Březová několikrát rozhodnout, ale výsledek se již nezměnil. Velké šance zahodil nejdříve Drašák, který špatně seřídil mířidla, poté se nedokázal prosadit z rohu ani Buda a když v závěru neproměnil ani hlavičku René Cihlář, tak se soupěři rozešli smírně.

 

Březová v příštím kole bude hostit Závadu. Melč jede do Stěbořic.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Byl to strašně bojovný zápas. My jsme se opět nedokázali vyrovnat s hrou Melče. Remízu považuji zaslouženou, protože v prvním poločase byli lepší oni. Ve druhém naopak my. Podle mě rozhodčí moc zápas nezvládl.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Vzhledem k prvnímu poločasu, kdy jsme neproměnili asi šest tutovek, je pro nás bod celkem málo, ale za to si můžeme sami. V životě jsem si nestěžoval na výkon rozhodčího. Tak tenhle rozhodčí s pomezním nás těžce zařezal a ovlivnil celý zápas. My jsme dali regulérní gól na 3:1, pomezní signalizoval před gólem ve skrumáži ruku, takže gól nebyl uznán, a ještě aby toho nebylo málo, na pokyn pomezního, který slyšel údajné nadávky našeho stopera, jemuž hlavní rozhodčí udělil červenou kartu. Od té doby jsme se začali bránit a nakonec jsme se o ten zasloužený bod strachovali až do konce zápasu. Před sezónou jsme si dali cíl z prvních čtyř těžkých zápasů aspoň šest bodů. Ještě musíme přežít třetí venkovní zápas ve Stěbořicích, a pak nám začne válka se sobě rovnýma.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , P. Cihlář [-] (63. I. Lyčka [-] ) , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] (63. V. Drašák [-] ) , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] (63. L. Lyčka [-] )

TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - P. Prda [-] , D. Matějek [-] , J. Vlček [-] (75. T. Švihálek [-] ) , M. Martínek [-] , P. Skopalík [-] , J. Gašparik [-] , D. Ladner [-] (78. F. Mikulinec [-] ) , P. Kuča [-] (89. O. Wáleczek [-] ) , M. Klein [-] , O. Chreno [-]

ŽK: 34. P. Cihlář - 13. P. Kuča , 42. J. Vlček , 57. M. Martínek , 61. P. Skopalík , 63. J. Gašparik , 67. P. Prda , 90. F. Mikulinec . ČK: 57. D. Matějek .
Hráči zápasu: P. Prda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HLADÍK Miroslav, LICHOVNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Březová hrála u nás a nehrála špatně, výborný gólman je dovede ke třem bodům, takže 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí doma neprohravaji.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů