0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci marně čekali na góly


Branky


20

Zápas skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól nepadl

V sobotním odpoledni přivítala v derby zápase domácí Závada favorizované hosty z Vřesiny. Úvodní půlhodina zápasu patřila favorizované Vřesině, která zahodila několik šancí, které však zlikvidoval spolehlivý Krajíček. Dokonce jim rozhodčí neuznal dva góly pro postavení mimo hru. Oba ofsajdy byly posouzeny správně. Po třiceti minutách se hra začala vyrovnávat a do šancí se dostala i Závada. Největší z nich zazdil Martin Štefek, jehož hlavička mířila těsně vedle tyče. V samém závěru ještě nedokázal míč doklepnout do prázdné branky domácí hráč Gryz.

Gól nepadl ani v druhém poločase

I druhý poločas začala lépe Vřesina, ale její snaha končila před pevně zformovanou obranou domácích. Teprve v poslední dvacetiminutovce se dostali hosté do dvou šancí. V 72. minutě utekl domácí defenzivě Rončka, ale vylámal si zuby na brankáři Krajíčkovi. Sedm minut před koncem se objevil sám před brankářem Vojtěch Kocián, ale jeho lob skončil těsně vedle tyče domácí brány. Domácí i když se bránili vyráželi k brejkům, kterým však chyběla finální přihrávka. Zápas pak již dospěl k bezbrankovému konci.

 

Závada jede příští kolo do Březové. Vřesina bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Soupeř přijel s tím, že vyhraje a první půlhodinu nás zatlačil a vytvořil si šance. Dal dokonce dva góly z ofsajdu. Poté se hra vyrovnala a poté jsme si příležitosti vypracovali i my. Ve druhém poločase na nás soupeř opět nastoupil a zatlačil nás pouze před šestnáctku. Podržel nás brankář Krajíček.

TJ Vřesina
Petr Koval (trenér): V zápase se skoro nic nedělo. Z obou stran to bylo špatné. My jsme hodně kazili přihrávky a ani do pořádných šancích jsme se nedostali. Dvě šance jsme si vytvořily až v poslední dvacetiminutovce, ale ty jsme neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Lébl [-] , M. Štefek [-] , L. Staňo [-] , M. Slončík [-] , P. Petraš [-] , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , K. Hofrichter [-] (73. V. Kocian [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Boháč [-] (32. O. Kocián [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] (46. T. Mrázek [-] ) , J. Zavalský [-] , P. Strakoš [-]

ŽK: 60. J. Lébl , 87. P. Petraš - 90. V. Kocian .
Hráči zápasu: P. Krajíček - P. Strakoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - KUZNÍK David, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Derby, které by nemělo mít favorita, ale tady je favorit jasný. Vřesina vyhraje o 4 góly, jasně dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vresina vyloupi závadu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů