3:1
(1:0)
85. P. Cihlář (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zaslouženě vyhrála


Branky


15. M. Šuhajík , 46. O. Lodňánek , 67. Š. Buda - 85. P. Cihlář (vl.)
21

Březová má první tři body v sezóně, když porazila Dolní Životice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

V sobotním odpoledni přivítala Březová mužstvo z Dolních Životic. Oba týmy loni hrály na špici, a proto zápas sliboval dobrou podívanou. Zápas začala lépe Březová, když první loženku zahodil s chutí hrající René Cihlář. Z úvodního tlaku pak vytěžila domácí ekipa po čtvrthodině hry vedoucí branku, když se v pokutovém území dostal balon až k Martinu Šuhajíkovi, který jej zametl do protipohybu brankáře Otipky – 1:0. Pak se dostali ke slovu i hosté ze Životic, ale ani Procházka, a po něm Hanák nedokázali dopravit míč patřičným směrem do brány. Zbytek poločasu se pak dohrával bez výraznější šance na obou stranách.

Březová výhru pojistila

Druhou branku přidala Březová hned ze startu druhého poločasu, když rozehrávku Šustka prodloužil René Cihlář na Lodňánka, jehož střela zaplachtila až do šibenice hostující branky – 2:0. Pak se mohly Dolní Životice dvakrát vrátit do zápasu. Váleček, a po něm Hanák odmítli zasununout míč do prázdné kasy. Třetí gólový direkt domácích pak přišel v 67. minutě, když zleva prošel před branku Jakub Šuhajík, který předložil míč jak na zlatém podnosu Budovi, který jej v pohodě umístil do prázdné branky – 3:0. Další domácí loženky zahodili René Cihlář, Lumír Lyčka a Lodňánek. Hostům se podařilo jen snížit když si pět minut před koncem utkání srazil centr Martina Elbla nešťastně do vlastní branky Petr Cihlář – 3:1.

 

Dolní Životice hostí příští týden Stěbořice. Březová se střetne s Melčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, měli jsme i více šancí, takže si myslím, že naše výhra a tři body jsou zcela zasloužené.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Hrál se docela líbivý fotbal, hrálo se nahoru dolů. Domácí se postupně ujali vedení až o tři branky. My jsme v závěru jen snížili. Jejich výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] (67. J. Kříž [-] ) , Š. Buda [-] (74. O. Schustek [-] ) , P. Cihlář [-] , R. Cihlář [-] (78. L. Lyčka [-] ) , D. Kopytko [-] (53. J. Šuhajík [-] ) , O. Lodňánek [-] (63. J. Buranyč [-] ) , J. Kostera [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] (67. P. Pohaněl [-] ) - J. Leifert [-] (67. M. Elbl [-] ) , F. Elbl [-] , M. Tengler [-] , V. Palyza [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , M. Váleček [-]

ŽK: 64. R. Cihlář .
Hráči zápasu: O. Lodňánek - V. Palyza .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - GEBAUER Pavel (N), DRAŠÁK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Březová při své domácí premiéře uspěje a vydoluje tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích