Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice otočily po pauze pěti góly


Branky


21

Stěbořice vysoko vyhrály nad Jakartovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

V úvodu utkání si vypracovala domácí družina tři velké šance. Nejříve ve 2. minutě mířila střela Tomáše Dietricha do prázdné branky, ale v posledním okamžiku jí vykopl do bezpečí jakartovický obránce. za dvě minuty se objevil na penaltě Jamnikcý, ale jeho střela mířila nad hostující branku. Stejně se vedlo Josefusovi, který mířil vedle tyčky. Po úvodním tlaku domácích se v 10. minutě dostaly do vedení Jakartovice, když Poštulkův centr našel na zadní tyči Sváček, který neměl problém míč dopravit mezi tři tyče – 0:1. Jakartovice pak mohly ještě vedení navýšit, ale Hlaváč nezamířil do prázdné klece. Stěbořice byly tímto vývojem zaskočeny a do konce poločasu nic nevymyslely. 

Stěbořice otočily vývoj zápasu

I v úvodu druhé půle se nemohly Stěbořice prosadit. Stěbořice vyrovnaly až v 57. minutě, když Šmalec nekompromisně prostřelil brankáře Ondrusze – 1:1. O osm minut později standardku Martina Dietricha vyrazil brankář hostů jen na hlavu Jamnického, který zajistil domácím vedení – 2:1. V 72. minutě Pruskův poukus zachytil gólman Ondrusz u tyče. V 78. minutě našel nezištnou přihrávkou Tomáš Dietrich Pruska, který zametl míč přímo k tyči – 3:1. Hned o minutu později krásna střela Tomáše Dietricha vymetla všechny pavouky z hostující svatyně – 4:1. Osm minut před závěrečným hvizdem rozhodčího uzavřel účet zápasu agilní Tomáš Dietrich, jehož střela z hranice vápna rozvlnila síť – 5:1.

 

Příští týden jedou Stěbořice do Dolních Životic. Jakartovice zajíždějí do Komárova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Na začátku jsme zahodili dvě tutovky a soupeř vstřelil úvodní branku. My jsme znervózněli a do poločasu jsme se přizpůsobili jejich hře. O poločase jsme si něco řekli, a dokázali jsme vyrovnat a skóre otočit. To hosty zlomilo a my jsme přidali ještě tři další branky.

FK Jakartovice
Radoslav Urban (bývalý kapitán a fanoušek): Deset minut byli domácí lepší, pak Jakartovice vstřelili branku a udrželi vedení do konce poločasu. Ve druhé půli se mi moc nelíbil výkon rozhodčího, který domácí tlačil. Přesto ale je domácí výhra zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - P. Čavera [-] , T. Dietrich [-] (83. D. Burda [-] ) , P. Vavrečka [-] (46. M. Dietrich [-] ) , V. Graca [-] (84. O. Fidler [-] ) , K. Havlásek [-] (70. M. Paleta [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , M. Josefus [-] (58. P. Prusek [-] )

FK Jakartovice
P. Ondrusz [-] - M. Sváček [-] , O. Šimon [-] , R. Mička [-] , K. Török [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] (78. F. Havlíček [-] ) , J. Hlaváč [-] , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , T. Matyáš [-]

ŽK: 26. K. Havlásek , 70. R. Kokošek - 57. J. Hlaváč , 63. D. Pekárek .
Hráči zápasu: T. Dietrich - M. Sváček , P. Ondrusz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ŠIMON Aleš (N), BARTÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Stěbořice doma umí zahrát a proti Jakartovicím to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích