1:1
(1:0)
51. D. Gryz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


22

Vávrovice a Závada v nedělním zápase remizovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice šly do vedení

Vávrovice přivítaly v netradičním nedělním čase mužstvo ze Závady. Na začátku zápasu diktovala tempo hry domácí družina. Prezentovala se však pouze nepřesnými nebo nepříliš důraznými střelami. Závada zase hrozila hlavně ze standardních situacích, které nebezpečeně zahrával Daniel Štefek. Rovněž byli hosté nebezpeční z rohových kopů.Teprve po půl hodině se domácí dokázali gólově prosadit, když zpoza šestnáctky vystřelil Schoppik, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži a gólman jeho střelu propustil mezi rukami do sítě – 1:0. V závěru poločasu se dostával do nadějné příležitosti domácí Kuzník, ale zakončení bylo velmi lajdácké. Do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Závada skóre vyrovnala

Start do druhého poločasu se vydařil lépe Závadě, když centr ze strany dorazil na zadní tyči do kasy Gryz – 1:1. Po hodině hry mohli hosté skóre otočit, ale Štefkova střela skončila pouze na břevnu domácí svatyně. Od břevna se dále míč odrazil na brankovou čáru a od ní pryč z branky. Vedoucí branku mohli dát i domácí, ale hlavička Morische po centru Jana Lichovníka skončila těsně vedle hostující tyčky. V závěru zápasu trošku více tlačila domácí družina, ale hosté se dokázali ubránit a střetnutí tak dospělo k remízovému konci.

 

V příštím zápase zajíždějí Vávrovice do Těškovic, Závada doma přivítá Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Zase jsme opět ztratili body. Ze začátku jsme byli lepším týmem a ujali jsme se po půl hodině hry vedení. Bohužel jsme nezachytili nástup do druhého poločasu a soupeř vyrovnal. Další branka už bohužel nepadla, a proto máme jenom bod.

TJ Sokol Závada
Jan Cigán (vedoucí týmu): Zápas se hrál nahoru dolů a převážně od šestnáctky k šestnáctce. Byl to typický remízový zápas. Hodně akcím chyběla finální přihrávka.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - M. Schoppik [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , Š. Kuzník [-] , J. Laifert [-] (46. D. Šenk [-] ) , J. Morisch [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-] , J. Lichovník [-] (74. R. Schreiber [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Ječmínek [-] , L. Staňo [-] , M. Slončík [-] , P. Petraš [-] , D. Štefek [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , M. Kozel [-]

ŽK: 87. R. Schreiber .
Hráči zápasu: D. Šenk - P. Krajíček .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - THIEMEL Karel, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Domácí si svou zkušeností zápas pohlídají a uspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích