Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vysoko vyhrály


Branky


16

Komárov doma podlehl o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořicím se v Komárově podařila dokonalá odplata za podzimní prohru. Začátek zápasu připomínal ze strany hostů obléhání nepřátelské pevnosti. Pvní ohrozil domácího branjáře Pelce nebezpečnou střelou Kokošek, ale Pelc byl na místě a vyrazil jí mimo tři tyče. Hostující družina se dostala do vedení v 19. minutě, když Graca vysunul posilu ze Slavkova Tomáše Dietricha, který s přehledem prostřelil gólmana Pelce – 0:1. Komárov mohl vyrovnat vzápětí, ale Thomas místo nahrávky na Solného volil střelu, kterou Losert zlikvidoval. Pak už opět převzaly taktovku Stěbořice, ale ani Tomáš Dietrich, ani Šmalec Pelce nepokořili.

Stěbořice přidaly další čtyři góly

Stěbořice druhou půli opět byly jasně lepší, a tentokrát se prosadily i více střelecky. Druhou branku přidaly hned ze startu druhého poločasu, když se ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Šmalec, který umetl míč do prázdné branky – 0:2. Vzápětí tvrdá střela Jakuba Fiedlera trefila spojnici tyčky a břevna. Komárov mohl korigovat, ale po nahrávce Solného překopl Thomas brannku z pěti metrů. Po hodině hry tečoval střelu Tomáše Dietricha jeho bratr Martin za záda bezmocného brankáře – 0:3. Poslední šanci domácích měl Solný, ale opět nevyzrál na Loserta. V 68. minutě zahrával rohový kop Šmalec tak, že přistál na hlavě Martina Dietricha, který balón  zatloukl nekompromisně do sítě – 0:4. Konečný účet zápasu stanovil dvanáct minut před koncem Tomáš Dietrich, který uklidil mičudu přímo k tyči – 0:5. V závěru ještě vytáhl Pelc tvrdou střelu Kokoška a zneškodnil šanci Burdy.

 

Komárov jede příští kolo do Kylešovic. Stěbořice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Mysleli jsme si, že po vydařené přípravě, kdy jsme porazili Minervu a odehráli slušný zápas s áčkem Hradce, že to půjde samo. Přijel k nám však silný a velmi dobře připravený soupeř. Musím uznat, že hosté byli lepší a zaslouženě vyhráli a myslím, že letos jim postup neunikne, protože předváděli velmi dobrý fotbal. Musíme se vzpamatovat a začít na sobě tvrdě makat, protože okresní přebor není tak jednoduchá soutěž.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Zpočátku zápasu to bylo o dobývání obrany Komárova. V prvním poločase jsme se prosadili pouze jednou. Druhá půle byla už z naší strany produktivnější a my jsme přidali další čtyři branky. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a jednoznačně.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Kubala [-] , M. Šubert [-] (76. L. Kupčík [-] ) , J. Matoušek [-] , J. Štindl [-] - R. Matrosz [-] , M. Hřivnáč [-] (58. M. Vácha [-] ) , J. Novák [-] , V. Chovanec [-] (76. P. Rychtar [-] ) - D. Thomas [-] (88. A. Kirchner [-] ) , D. Solný [-] -

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - P. Čavera [-] , T. Dietrich [-] (85. O. Fidler [-] ) , P. Vavrečka [-] (75. D. Burda [-] ) , V. Graca [-] , K. Havlásek [-] (70. M. Paleta [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] (54. M. Dietrich [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Josefus [-]

ŽK: 20. J. Matoušek - 30. T. Dietrich .
Hráči zápasu: R. Kokošek , P. Čavera , T. Dietrich .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KANIA Jaroslav, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Pokud stále hosté myslí na postup tady nic jiného nelze vsadit

Tip: remíza

V poháru po zranění je zpět ve formě domaci Solny, Steborice ale opět pujdou na postup, zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice určitě budou chtít odčinit svou prohru z konce podzimu, a pokud vážně pomýšlejí na postup, musí vyhrávat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích