2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč vyhrála gólem z poslední minuty


Branky


16

Melč vstoupila do sezóny vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Vávrovice byly sice opticky lepším týmem, ale jejich snaha končila před domácím pokutovým územím. Melč ale zase měla více šancí. Hned v úvodu své loženky zahodili Martínek a po něm jeho spoluhráč Lindovský. Do vedení se hosté dostali, když přetažený centr Mruska umístil do branky v 10. minutě Schneider, který nedal Lebedovi šanci – 0:1. Domácí družina vyrovnala po půl hodině hry, když dlouhý nákop Kleina za obranu zpracoval Prda a poslal míč nechytatelně na vzdálenější tyč – 1:1. Ještě před pauzou mohla Melč skóre otočit, ale Chreno orazítkoval hlavičkou pouze brankovou konstrukci hostů. 

Rozhodla branka v poslední minutě

Po přestávce se obraz hry nezměnil. Vávrovice nadále měly opticky více ze hry, ale nedokázaly se dostat do pořádného zakončení a jejich snaha končila před šestnáctkou domácího týmu. Hosté se dostali pouze do dvou náznaků zakončení, když hlavička Jakuba Lichovníka skončila nad bránou a střídajícímu Kuzníkovi nesedla střela, která skončila mimo tři tyče. Když už to vypadalo, že si oba týmy body rozdělí, vypíchl domácí obránce Gašparik míč Šenkovi, našel na pětce Chrena, který mičudu zatloukl nechytatelně do branky – 2:1. Melč už pak v hektickém závěru tři body ubránila. 

 

Melč jede příští kolo do Vřesiny. Vávrovice budou hostit Závadu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Soupeř byl fotbalovější, ale k nám se dnes přiklonilo štěstí a šli jsme taky výhře víc napřed. Oni sice hráli, ale jen po šestnáctku. Pochválil bych tým za bojovnost a tři body bereme.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Herně jsme sice byli lepším týmem, ale zakončení bylo hodně bídné, řekl bych že žádně. Více šancí měl soupeř. Po nerozhodném poločase nakonec rozhodla naše chyba v samém závěru zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Lebeda [-] - D. Ladner [-] (46. T. Švihálek [-] ) , F. Mikulinec [-] (70. J. Trubl [-] ) , O. Chreno [-] , M. Martínek [-] , P. Prda [-] , M. Klein [-] , J. Gašparik [-] , J. Chlachula [-] , P. Hora [-] (65. O. Stupeň [-] ) , P. Kuča [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - J. Chryczyk [-] (78. J. Laifert [-] ) , M. Schoppik [-] (46. Š. Kuzník [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] (71. M. Klein [-] ) , F. Mrusek [-] (82. D. Šenk [-] ) , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 36. O. Chreno , 47. P. Kuča , 55. M. Martínek - 81. T. Šenk .
Hráči zápasu: J. Gašparik - D. Klein .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - TOMEŠ Vítězslav, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

V Melči jsme vinou COVID nehráli, ale věřím, že hosté uspějí

Tip: remíza

Melc doma silny, vidím to na plichtu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Zápas, kde padne hodně branek, vyhraje Melč,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích