Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozhodly o výhře v závěru zápasu


Branky


16

Těškovice porazily soupeře z Litultovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice se ujaly vedení

Těškovice měly do utkání vskutku impozantní vstup. Ve druhé minutě ještě Vavrčkův pokus vyrazil Toporčák na roh. Ale už ve čtvrté minutě se míč po ose Vavrečka, Vladimír Šenk dostal až k Illíkovi, který nekompromisně zavěšuje do kasy – 1:0. Hned o minutu později srazil Matěj Krayzel hlavou rozehrávku hostů na Juchelku, který bodlem propálil Toporčáka – 2:0. Hosté snížili v 11. minutě, když aut Šeuera našel hlavu Vaculíka, který pokořil Lazeckého – 2:1. Po tomto snížení se hra vyrovnala a nabídla plno nepřesností, a dvě nevyužité příležitosti na každé straně. V závěru poločasu mohly Litultovice srovnat, když domácí zahráli rukou v pokutovém území, ale Šeuer poslal penaltu doprostřed branky a Lazecký ji vyrazil. 

Těškovice vedení navýšily

Ve druhé půli měly více šancí Litultovice, které otevřely hru, a domácí je za to na konci zápasu potrestali. Litultovické tutovky zahodili Lebeda a o chvíli po něm i autor jediného hostujícího golu Vaculík. Další nadějné střely zblokovala pozorná domácí obrana. Když hosté začali hrát vabank, tak se v 77. minutě se v závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval domácí kapitán Vladimír Vladimír Šenk a poslal Toporčáka na druhou stranu – 3:1. V samém závěru využil opět Vladimír Šenk chybnou rozehrávku hostů a poslal zkušeně míč do prázdné sítě a stnovil konečný výsledek zápasu – 4:1.

 

Těškovice jedou příští kolo do Štítiny. Litultovice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Našemu mužstvu se sice podařilo vstřelit dva rychlé branky, ale hostům se podařilo také rychle srovnat hru a málem i skóre. Rozhodla tak neproměněná penalta hostů v závěru poločasu za stavu 2:1 a jejich neproměněné šance v úvodu druhé půle. Naštěstí jsme jejich herní tlak přečkali a v závěru utkání pojistili dalšími brankami velmi cenné vítězství.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Začátek zápasu jsme bohužel prospali a inkasovali dva laciné góly. Do hry jsme se dostávali postupně a začali si vytvářet i zajímavé příležitosti. Bohužel dnes bychom asi další gól jen tak nedali. Do kabin jsme šli za stavu 2:1, když jsme ještě neproměnili penaltu. Začátek a převážnou část druhého zápasu si myslím, že jsme byli lepším týmem. Začínali jsme hru více otevírat a opět neproměňovali vypracované šance. Soupeři jsme další dva góly sami nabídli a ten toho využil.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] , D. Juchelka [-] (56. O. Strojil [-] ) , D. Černý [-] , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , M. Krayzel [-] (87. D. Sedlák [-] ) , L. Brož [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (65. V. Krayzel [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - D. Lebeda [-] (72. O. Beníšek [-] ) , J. Tengler [-] , L. Hlub [-] , P. Fiala [-] (88. S. Konečný [-] ) , Š. Šťavík [-] , O. Doležel [-] , J. Čermín [-] (46. M. Drápal [-] ) , A. Vaculík [-] , M. Šeuer [-] (77. D. Böhm [-] ) , O. Adamčík [-] (59. T. Bartoš [-] )

ŽK: 64. J. Šenk - 70. P. Fiala , 82. Š. Šťavík .
Hráči zápasu: R. Lazecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - THIEMEL Karel, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Těškovice na své umělce umí a těsně uspějí

Tip: výhra domácích

Domaci na svém hřišti umí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Těškovice umí hrát na své umělce a tři body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích